gerçek adı sarah grace mclaughlin olan ingiliz-amerikalı bir şarkıcı ve söz yazarıdır. tekli* olarak çıkarttığı "river" şarkısı ile tanınmıştır. parça spotify's us viral 50 listesinde 1 numara olmuş ayrıca global viral 50 listesinde 2 numaraya kadar yükselmiştir. aynı şarkı ilk albümü olan church of scars'da da yer almıştır. şarkının indie88 versiyonu (bence) çok iyidir. wild horses de ayrıca iyidir.

devamını gör...
1992 yilinda iskoc bir aileden dunyaya gelmis sarkici ve besteci. gercek adi serah grace bu arada. oldukca basarili bir kadin (bana gore). lakin cok fazla taninan biri de degil. tarzi, sahne performansi oldukca guzel. enerjisi de oldukca etkileyici. church of scars adli albumu fazla methediliyor, tum sarkilarini dinleyemedigim icin yorum yapamiyorum. ama albumunden river adli sarkisinın efsane oldugunu soyleyebilirim. champion adli albumunden ise jekyll & hide ve tatooed on my heart sarkilari benim favorilerim. bu tatli kadini es gecmeyin bence seveceksiniz*.





devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"bishop briggs" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim