saraybosna başçeşme taraflarında rüşvetçi boşnak memurlarla ve tek isleri turiste ceza kesmek olan tramvay müfettişleriyle (!) baya sorun yaşamış biri olarak , dostları olmadığım kesin .esnafı türkiyeden geldiğinizi duyunca ayri kaziklamaya calisiyor, memuru zaten felaket, tam bir terör şehri saraybosna.turiste terör uygulayan bir şehir.papanin heykelinin olduğu meydanda 'hırsızlık yoğun olarak yaşanmaktadır,eşyalariniza dikkat etmezseniz polis mesuliyet kabul etmemektedir.' gibisinden birseyler gevelemisler.burada yasadigim rezilligi bna belgradda sırplar yaşatmadı.knez mihaylovadan tut kalemegdan'a kadar her yerde sıkıntı yaşamadan gezdik beyaz şehirde (beograd-beyaz şehir) .adam gibi kimseye salca olmadan gezerseniz kimse sıkıntı yasatmiyor.hatta yardim bile ediyorlar.o kadar diyeyim.ama bosna.gitmeyin.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"boşnak düşmanlığı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim