yaklaşık yarım saattir sözlükte geziyorum ve yazacak hiçbir şey bulamıyorum. birkaç başlığa girdim ama yazdığımı hemen göndermeden silip tekrar sözlükte gezmeye devam ettim. birşeyler yazmak, paylaşmak çok saçma ve gereksiz geliyor. yani kim niye benim yazdıklarımı okusun ya da okusa ne olacak? halbuki inciye yazarken ve okurken ne kadar keyif alırdım. hele ekşiden bahsetmiyorum bile, sırf yazar olabilmek için bir sene bekledim ve sonra bütün entrylerim çöp oldu ve tekrar on entry girip bir sene daha bekledim.

belki serkan'dan iğrenmem belki de en sonunda ekşi yazarlığımın onaylanması sebebiyle inciden koptum. ekşide bir süre yazar olarak takıldıktan ve başarısız bir tek gecelik ilişki deneyiminden sonra (evet ekşide kızlar teklif ediyor, eğer yazmaya devam edersem tüm teknikleri bildiğim her şeyi sizlere anlatacağım) artık ekşi de anlamsız gelmeye başladı. bir zamanlar çok güzel entrylerin girildiği sözlük artık saçma sapan şeylerin yazıldığı bir platforma döndü. özellikle sözlüğün okumaktan keyif aldığımız kallavi yazarlarının sözlüğü protesto ederek entrylerini silerek ayrılmaları çok büyük bir darbe vurdu ekşiye.

bu sıkılmışlık hissiyle dolanırken kafa sözlükle alakalı birkaç entry gördüm ve içimde bir merak uyandı. en son ekşide eyluling hakkında balık etli ve tatlı bir hatun falan yazılmasıyla birlikte merakım tavan yaptı ve hemen bir hesap oluşturup giriş yaptım ve girer girmez eyluling tarafından karşılandım (oh may gadnız) ve sözlükte dolanmaya başladım ama hiçbir şey yazamadığımı gördüm. birkaç kelime yazıp sonra hemen paylaşmadan siliyordum. zaten bütün başlıkları açtılar, bütün entryler girildi. bu kadar çok sözlük ve bu kadar çok entryden sonra yazılan her şey eskiden yazılanların bir tekrarı değil mi?
devamını gör...
her sözlükte söylenen sözdür. ama bu söz bütün icatları bulmuşlarla aynıdır.
devamını gör...
(bkz: baba akü yok)
devamını gör...
herşeyi tüketendir insanoğlu.
devamını gör...
bütün başlıklar açılmış, herkes yerini kapmış..
bundan sonra söylenecek ne kaldı..
ben pes ettim.
devamını gör...
söyleyecek sözü olan yeni başlıklar üretir.
devamını gör...
en azından fotoğraf kombinleri yapıldı bence
inş öyledir yani
devamını gör...
#3845233 yakışmamış do-ge. hiç olmadı bu bak şimdi.
oysa ki senin daha açılacak yüzlerce hanımım da hanımım başlığın olmalıydı.
pes etme.
aramaya inan.
devamını gör...
yazar bu şikayetini, sözlüğün hayata geçtiği (sanırım 2020'de) tam 6 yıl önce dile getirmiş.
açtığı başlık sayısı da yedi..
'başka sorum yok sayın yargıç..' :)
devamını gör...
olasılığın sonsuza yakın olduğu şey başlık, ne kopyalıycan? aç ve anlat, hepsi bu.
devamını gör...
gelin dersini vereyim, saatlik 28398 liraya anlaşırız.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"bütün başlıkların açılması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim