uzak gelecekte, dünyanın boktan halini görmüş insanlar, insanlığın biraz daha erdemli olması ve toplumsal olarak o hale gelmemesi için, nasıl davranılması gerektiğini öngören kitaplar göndermişlerdir ve bizi belki de şu anda çok daha kötü durumda olabileceğimiz durumlardan kurtarmışlardır. bunun için de insanlığın yerleşik hayata geçiş dönemlerinde bu kitapları göndermişlerdir.

son dönemde ufoların daha fazla görülmeye başlanılması da aslında gelecekteki insanların ışık hızına ulaşan araçlarla özellikle bu döneme iştigal etmesinin sebebi içinde bulunduğumuz kaotik durumdur ve bizi yine bir şekilde çok daha kötü olan sonlardan kurtarmak için görülmeye başlanmışlardır. gelecekte şunu demişlerdir: 'evet biz birkaç kitap gönderdik. geleceğe dair bazı müjdeler de verdik (istanbulun fethi gibi, çoğaltılabilir.) fakat ne kadar kitap göndersek de insan yine de kendini kaosa sürüklüyor, daha az zararla kurtulabilmek için de özellikle bu döneme gelmemiz gerekiyor ve bazı şeyleri yine değiştirmemiz gerekiyor.' yine bir şeyleri değiştiriyorlar, zamanın akışıyla oynuyorlar.

bir paradoksun içinde, aslında ait olmadığımız bir paralel evrende yaşıyoruz. insanlar ne kadar bir takım kitaplara bağlı yaşasalar da sonu yok oluştur. bunu da kıyamet olarak adlandırırlar ve her kutsal kitapta geçer. önemli olan yok oluşumuza kadar ne kalitede yaşadığımızdır. bu fantastik bir film değil, asıl olan gerçektir ve bu bilinçle yaşanılması gerekmektedir.
devamını gör...
ben de geçmişe gidip bir kitap gönderecem ve o kitapta penguenler ve dinozorlardan bahsedecem. şu ateistler biraz rahatlar belki.
devamını gör...
şaka olmasını umduğum iddia. böyle uçuk bir komplo teorisi görmedim hayatımda.
devamını gör...
iki durumda da bu kitapların tanrıyla alakası yoktur.
devamını gör...
gelecekten geçmişe kitap göndersen dağlar depremi engeller mi yazarsın fay hatlarından mı bahsedersin allasen.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"bütün kutsal kitapların gelecekten gönderildiği gerçeği" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim