1263 sayfadan oluşan biyoloji kitabı. biyolojinin kutsal kitabı gibi görülür. türkiye'de satılan versiyonu 9. baskısının çevirisidir. kitapta kullanılan dil anlaşılabilir olduğundan dolayı herkes tarafından sevilir.
devamını gör...
lisedeyken aldığım kitaptır. sayesinde evrimin gerçek olduğunu öğrendim. sonra da gittim mühendis oldum. evet.
devamını gör...
biyolojinin el kitabıdır. bilimsel bakışınızı geliştirir.
devamını gör...
2013 yılında palme yayıncılık tarafından türkçeleştirilmiştir. 92 megabayttır.
devamını gör...
erteleme durumdan dolayı sürekli her şeyi ertelediğim gibi bu kitabıda erteliyordum. bugün zamanı geldiğine karar verdim.
biyolojiye girişin temel kitabı olarak bilinir. her ne kadar temel olsada bir çok konuyu detaylıca ele alır. ayrıca sadece kitap değildir, bir çok ek kaynakda(animasyon, video bağlantıları v.b) sunar. biyoloji çok geniş bir temel bilim olduğu için temeli bile 1490 sayfa . karşılaştırma açısından söyle göstereyim.
sadece bitli biyolojisine giriş kitabı 684 sayfa. bitkinin üstündeki ise 336 sayfalık bir kitap.
bendeki 12.baskı (en son basılan)
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

bu arada campbell biyoloji sayfaları ekonomiden dolayı olsa gerek oldukça ince ve hassas maalesef. kaldırınca arkası gözüküyor. ama baskıları renk kalitesi güzel
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel


kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

neyse içindeki bilgi daha önemli sonuçta, elime alıp okumadığıma göre pek sorun değil.
önceki baskılarda sanırım daha plastik gibiymiş (benim bitki biyolojisi giriş gibi) sonradan bu hale gelmiş sanırım. aslında iyi olmus bir bakıma, güneş varken plastik sayfalar gibi parlama yapmıyor.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"campbell biyoloji" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim