mesleki deformasyona uğruyorlar mı? yoksa sabah beşte kalkıp spora gidip üzerine taze sıkılmış portakal suyu içiyorlar mı? neden caz müzisyenlerini kategorize etmeye çalışıyorum bir amerikalı gibi o da ayrı bir başlığın konusu.
devamını gör...
hiç birinin müzik tarzlarında ifade ettikleri kadar eğlenceli ve hassas bir ruh halinde yaşadıklarına inanmıyorum. herkes müzik dinlerken/ bir sanat eserinin ortaya çıkması adına efor harcarken çok eğlenir çünkü bu bir tutku meselesidir ama hiç birimiz arka planda daima müziğin çaldığı, her şeyin olumlu olduğu bir ütopya'da yaşamıyoruz. her cografyanın ve milletin kendisine has ciddi sorunları var. bu yüzden her zaman görülenin bir maske olduğuna inanırım. insanlar neyi görmenizi isterlerse, onu servis ederler çünkü. bilhassa jazz mutluluğun ve neşenin sembolü olan bir müzik türüdür. bileklerini kesme modunda olan birinin size seslendirdiği parça ne kadar hareketli olursa olsun, canınızı sıkar. bu yüzden hepsi konseptin gerekliliğini yerine getiriyor. vokal'de bir dekordur unutmayın.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"caz müzisyenleri hayatı doğaçlama yaşıyor mu sorunsalı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim