anlamadigim triptir. 7'den 70'e herkes 'celal' veya 'ilber' diyor. ben hic aziz sancar'a aziz diyeni gormedim. ya da neset ertas'a neset iyidir ya diyen gormedim. ama celal'le ilber'e (bakin mesela ben de bunu yapiyorum) hocam veya abi denmiyor mesela. celal'le ilber deniyor. bunun sebebi ne acaba. adamlar 100 yasinda nerdeyse, hatta biri rahmetli bile yani, mesela adam gitti ama halen abi ya da hocam diyen yok, varsa yoksa ilber ilber ilber. ulan celal'in yasliliktan gozu segiriyor, adamda bin cesit hastalik var, hala takmislar celal celal diye. ne zaman hocam denilecek lan bu adamlara. evet.
devamını gör...
çünkü celal hoca zangin çocuğu gakko.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"celal şengör'le ilber ortaylı'ya abi veya hocam dememe tribi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim