buradan
devamını gör...
kahkaha attıran görüntüdür. kahkaha attıran son kelimesi ve söyleyiş ifadesi olmakla birlikte tanımın kendisi ortaylı için çok doğrudur.
devamını gör...
ılginç bir takdir ıfadesi. birbirimizi severken ve överken ne duruma gelebilecegimizi göstermesi acısından manidardir. bir 8nceleme araştırma konusu olabilir.
devamını gör...
bunun daha hoca burnunu karıştırdı, hacı damdaki saksağana baktı vs vs gibi variyantları da var...
(bkz: şeyh uçmaz, müridi uçurur...)
devamını gör...
ilber ortaylıya dipsiz kuyu pezevenk diyen bir insan ancak pezevengin pazarladığı bir tiptir.
devamını gör...
ilber hocanın karşısında biz*


entry gibi edit: ve instagram yorumlarına bakıyorum yarısı yok b*kunu yiyenden ne bekliyorsunuz, yok ateist değil miydi bilmemne. bir sürü davar. ulan adam bunu ortaylı'nın duyacağını bilmiyor mudur ki burada böyle diyorsa yüzyüzeyken kimbilir ne hitapları da olabilir. aralarında ki samimiyet, bu sözleri gerçek anlamıyla değil samimiyet ifadesi olarak kullanacak kadar ileri olabilir. sanki eleştirenler de kendi arkadaşlarından zat-ı alileri diye bahsediyor. olayın özünü anlamaktan aciz bir yığın saman beyinli de kalkmış adamı eleştiriyor. okuduğunu, dinlediğini yorumlamaktan, söyleniş biçimindeki anlamı kavramaktan aciz ve bu adamlardan birkaç ışık yılı geride tipler eleştirecek haddi bulmuyorlar mı kendilerinde. bu cahil özgüvenine de ayrı hastayım.
devamını gör...
fatih altaylı'nın ilber ve celal hoca ile yaptığı programların hepsini izlediğim; aralarındaki dialog ve atışmalara alışık olduğumdan herhalde, bana çok doğal ve tatlış geldi.. ayrıca hanımın yerine ben olsam puhahahaha diye böğürürdüm*
devamını gör...
ilber ortaylı'nin halil inalcık'in öğrencisi olduğunu düşünürsek kendisinin boş konuştuğunu anlarız.
devamını gör...
işte leb-i derya bir hoca da olsa nihayetinde türk olan celal hocamız. .. o p...k lafi olmasa duygularını tam anlatamiyor, lafz (söz) tam yerini bulmuyor. bizde böyledir.
devamını gör...
övme biçimine hayran kalmamak elde değil.
devamını gör...
iyi de erkekler arasında normal bu durum. ulan şerefsiz ne oynuyorsun sende haa diye halısaha da ovdugumuz bir arkadaşımız var. bu samimiyetin bir ifadesidir. tam tersi bir durum olursa eğer çok iyisin birader, bravo diye, anlayın ki samimiyetsiz ve kıskanç bir durumdur.
devamını gör...
yeni bir bkz. doğmasına sebep olmuştur.
devamını gör...
asıl haber konusu, söz konusu videodaki başörtülü bacımızdır.
devamını gör...
erman toroğlu-şansal büyüka ikilisinden beri bir araya geldiklerinde canlı yayında mangal yakma potansiyeli taşıyan bir ikili görmemiştim.

samimi buldum.
devamını gör...
ilber hocanın hoşuna gidecek ifadedir şahsi kanaatimce. erkekler arasında söverek övmek samimiyetten gelir.
devamını gör...
türkler'in sevgisini gösterememesine en güzel örnek. yani bu kadar oluyor işte.
devamını gör...
yahu ufak çocuğa nasıl seni kerata denirse aynı tarzda kullanmış adam yakın arkadaşı diye. he alüminyum he ilber ortaylı pezevenk oldu böylelikle şıp diye !
devamını gör...
türk usülü sevme övme biçimi.
devamını gör...
böyle topluma böyle bilim maymunu.
her haltı yüzeysel bilmek isteyen ulusa layık şahıs söylemi. bu iki dinozordan, bilim de çıkmaz milim de. bu faşist terbiyesiz sığlardan aydın da olmaz maydın da.

toplumuna layık bilim şeysinin terbiyesizliğidir. ortaylı da dipsiz kuyu muyu değildir. diğer itham doğru mudur? bilemeyeceğim.
devamını gör...
içten bir eylemdir. öyle milyonların izlediği bir ortamda olmadığı için de sorun teşkil etmez.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"celal şengör'ün ilber ortaylı'ya dipsiz kuyu pezevenk demesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim