celal şengör astrolojiye inanmadığını açıklamış. mantıklı konuşmuş.
video:buradan
devamını gör...
aman ne kadar yer yandı dedirten bir açıklama.
hiç kimseyi kanaat önderi olan etmeyin, herkesten kendinize uyan kısımları alın.
devamını gör...
doğru yapması durumu. fakat ne söylesek astroloji sevenler karşı çıkacağından uzatmıyorum konuyu.

meja bunu beğendi.
devamını gör...
hobi olatak şu burçsun bu burçsun yükselen alçalan tamamda astrolojiye inanan net gerzektir. ben demiyorum merkür retrosu diyor.
devamını gör...
bizde cello'ya inanmıyoruz. astroloji kırmızı çizgimizdir. (bkz: mementomori_) online beybi!
devamını gör...
eğlencesine ben de muhabbetini yaparım ama ne bilgi sahibiyim ne de o kadar inanırım bu burç işine. ancak celal şengör'ün alanı veya araştırma metodolojisi dışındaki yorumlarına, tespitlerine çok güvenesim gelmiyor. psikoloji de bilim değilmiş kendisine göre. psikoloğa gitmiş, çocukluğuna inelim falan demiş, öyle saçmalamış ona göre. hiçbir şey de olmamış. daha sonra eşi psikiyatra götürmüş. doktor bir kan tahlili alalım demiş. işte bu bilimdir demiş. vs vs. psikolog değilim ama bu işle uğraşan arkadaşlarımı görüyorum, çalıştıkları alanları görüyorum, üstüne bir de bana anlattıkları cabası. sosyoloji belki bu kapsamdan farklı tutulabilir. daha tartışılabilir bir alan ama psikoloji veya psikologları bilimin dışında tutmak bana çok da mantıklı gelmiyor.
ilgili video için
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"celal şengör'ün astrolojiye inanmaması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim