ömer vargı’nın yönetmenliğini yaptığı ve senaryo ekibinde olduğu muhteşem filmden sonra ,cem abimiz ilk filmden aldığı cesaretle, kendi film yapmaya kalkmıştır ancak batırmıştır. stand up ta çok başarılı olan ağabeyimiz, filmlerinde hiç başarılı olamamıştır. ömer vargı’nın film e olan katkısını görmemiş ya da görmek istememiş olan yılmaz, serdar ortaç’ın kumar illeti gibi, film çekme ve başarısız olma illetine yakalanmıştır. bu daha ne kadar devam edecektir. bir keman virtüözü, keman çalmaktan çok, ses sanatçılığına kafayı takar mı? ayıp değil mi ?millet aç aç. sivas’a cami yaptır, çocuk okut.niye paranı çar çur ediyorsun.müteahhit fikri.
devamını gör...
aynı oyuncu kadrosu yada filmlerin konusu hakkında rahatsız değilim tam zıttı memnunum. sürekli aynı performansı bekleyemeyiz insanlardan. evet eski kalite yok lakin yinede her ay başı çıkan zottirik filmden kat kat iyi. yalnizzz cem yılmaz kalitesinin altında oda bir gerçek.

tanıma gelirsek eğer. film çekmekteki yegane sebep eğlenmesinden dolayıdır sanırım .
devamını gör...
kendini başrolde oynatabilmek için olabilir. hatta şimdi aklıma geldi , kendisinin de böyle bir açıklaması vardı. zoraki rollere kalmadan bütün hayalimi oynayacağım demişti.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"cem yılmaz'ın film çekme nedeni" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim