ankara'nın keçiören ilçesinde, f.n.ö. adlı 14 yaşındaki kız öğrencisine cinsel istismar suçlamasıyla tutuklu yargılanan öğretmeni, 62 yaşındaki münir yükselmiş'in davasında dün ilginç gelişme yaşanmış.
ankara 36’ncı ağır ceza mahkemesi'nde süren yargılamada mahkemeye sanık için 'örnek müslümandır' diye not göndererek kararı etkilemeye çalışan akp milletvekili mehmet erdem hakkında mahkeme heyeti hakkında suç duyurusunda bulunmuş.

buradan
buradan
devamını gör...
müslümanlığı şöyle iğrenç emellerinize alet etmeyin. itibarsızlaştırdığınız şey din. ayrıca bu bir sapık. ne alakası var? 300 gram laiklik istiyoruz en azından mahkemede.
devamını gör...
zaten birisi örnek müslümanım diyorsa anlayın siz.
devamını gör...
örnek müslüman tabiri tam olmuş aslında hani şu gerçek islam bu değil dedikleri gibi. bu ülkenin örnek müslümanı bu, siyasal islamın yansıması bu. bu ülkede kim için dindar deseler anında oradan koşarak uzaklaşmak gerekiyor. arkanı dönmeye gelmiyor ya cüzdandan ya totodan oluyorsun.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"cinsel istismar sanığı için mahkemeye talimat veren akp milletvekili" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim