muasır medeniyetler seviyesine ulaşabilmek hatta çitayı çok çok üst noktaya taşıyabilmemiz için , hem ülkenin hemde dünyanın geleceği için ' kaliteli birey , kaliteli toplum , mükemmel gelecek ' mattosuyla devletimizin kanunlara dayandırarak üremeyi şartlandırması ve minumum 150 yıl sürdürmesi gerekliliğine can-ı gönülden inanıyorum . araç kullanabilmek için bile belli testlere tabi tutulup , ehliyetle yetkilendirilen insanların , kendi kendine yeterlilik belgesi almadan dünyaya bir çocuk getirebilmesi çok saçma .
devamını gör...
şartlı özgürlük ya da şartlandırma ile özgürlük nasıl aynı kefeye konuyor bunu anlamadım ama devletler nüfus politikaları uyarınca zaman zaman üremeyi destekler veya nüfusu kontrol altına almaya çalışır.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"çoğalma özgürlüğünün şartlandırılması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim