eskiden çok değerli olup günümüzde eski öneminde olmadığını düşündüğüm özellik.
devamını gör...
zehir küpü olduğunuzu gösterir.
devamını gör...
muzdarip olduğum dert. bunu ayrıcalık olarak gören insanlara imreniyorum ve "tanrının insana bahşettiği en güzel şey unutmaktır" diyen dayıya sonuna kadar katılıyorum. unutmayınca hayat gerçekten çekilmez bir hal alıyor. ve ben seneler önce bindiğim feribottaki koltuk numarama kadar hatırlıyorum.
devamını gör...
zeka timsali değildir. çünkü gereksiz ayrıntıları hatırlamak sizi basit ve çocuksu yapar. ezbere kaçar gerisi. beyni yerinde ve ekonomik kullanmak gerekir.
devamını gör...
beynin bence gerekli ve gereksiz bilgileri seçip gereksizleri silmesi gerekiyor. yani benim daha beş yaşındayken yaptığım kavgayı hatırlamamam gerek. tamam önemli bir kavga olsa, önemli bir kişi olsa acımayacağım hatırladığıma. daha minicikken kapının önünde üzgün bir şekilde oturduğumu niye hatırlıyorum ki ben?
sevgili beynim yorulacak daha mühim şeyler var aslında. kim ne derse desin can sıkıcıdır. beyni yorar, insanı yıpratır.
devamını gör...
erken bunamama ya da ailzeimera sebep olacagını dusunuyorum. ne kadar cok gereksız olay olgu soylem hatırlıyorum ınanamazsınız. görduklerımı de unutmuyorum o daha feci. sonra kocama bakıyorum, önemli konular hafızası bomboş pamuk gibi. hatırlamıyorum diyor, çok kıskanıyorum “keşke ben de hatırlamasam” diye
devamını gör...
olumlu yönlerini çoğu zaman kullandığım özellik.
devamını gör...
güya güzel olandır.
sen gel onu benim beynimin ücra ve olabildiğince karanlık kıvrımlarına anlat.
eskiden sevdiğim bir özelliğimdi.
artık nefret ediyorum.
devamını gör...
gereksiz bir ton bilgiyi depoladığı için zaman zaman yoran özelliktir.zihni sürekli meşgul eder.
ilk telefon numarandan,çocukluk arkadaşının giydiği kazağa,tatile temmuzun kaçında gittiğinden,23 mayıs 2010 pazar sabahı ne olduğuna kadar onlarcası çıkmaz hafızandan.istesen de atamazsın.
devamını gör...
lanet gibidir. neyse ki bende yok.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"çok güçlü hafızaya sahip olmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim