her zaman olmamakla beraber birazcık benimdir.
zaten her zaman olsaydı heralde şuan arka cebimde ince bir cüzdanla neskave elimde burada oturuyor olmazdım dimi....
devamını gör...
insani ilişkiler konusunda oldukça iyiyimdir, iyi analistimdir.
devamını gör...
kadınların 6. his olayına aşırı inanıyorum. bi kadın bi şeyden şüphe ediyosa orada bi bit yeniği vardır. er geç de ortaya çıkar.
devamını gör...
sezgilerim doğru çıkar ama o an inanmak istemediğim için onlara kulak vermem. sonra pişman olurum.
rüyalarım da hep doğru çıkar.
devamını gör...
en önemli kararları sezgilerimle verebilecek kadar güçlü diyebilirim.küçükken fazla içe dönüktüm, pek konuşmazdım.o zamanlar geliştiğini düşünüyorum.
devamını gör...
bugüne kadar hiç bi hissimde yanılmadım
o da yetmezmiş gibi gördüğüm rüyalar çıkar
aldatıldığımı görmüştüm mesela aynen de öyle aldatıldım.
devamını gör...
bu huyumdan nefret ediyorum. keşke altıncı hissim olmasaydı , bir şeyi sezdiğimde de lütfen olmasın.
devamını gör...
işte onlardan biri de benim.
devamını gör...
hem nimet hem de lanet. bazen görmek ,bilmek istemediğin şeyleri farkedip ,susmak zor bir durum . o ikilemler yüzünden sezgilerimin üstünü örttüğüm çok olmuştur. yorucu bir hal.
devamını gör...
iyi fal bakma kapasitesi olan yazarlarin toplandigi baslik.
tanim; hissikablelvuku, önsezi.
devamını gör...
sevmediğim bir özellik. kuzey ay düğümüm yay burcunda. sezgisel ve hatta psişik bir insan yapıyor. yükselen burcumun yengeç olması da cabası. benim ruhum yardımsever ve iyimser. 8.ev stelyumum var. hayatım krizlerle geçiyor. çok güçlü biri yapıyor bu beni, protein basıp spor yapanların oluşturduğu içi boş güç kavramından bahsetmiyorum. içsel uyarılar ve sezgiler çok yüksek. öngörü ötesinde. durugörü de diyorlar. şayet sezgilerimi önemsemeyip, mantığımı kullanırsam veya başkalarının düşünce ve söylemlerine göre kendimi yönlendirirsem korkunç şeyler oluyor. akışa bırakmam gereken bir hayata sahibim. rahatsız edici yanı şu, uyarıcı sezgiler yorucu oluyor. bir keresinde saçlarımı kuruturken anlamsız bir şekilde deprem olacak diye hissettim makinayı kapatıp yerine koydum. tamam korkular akla gelir ama o an yaşadığım şey sadece histi. banyo küçüktü çıkmam gerektiğini hissettim. ve kapı eşiğinde şiddetli bir deprem oldu. bazı arkadaşlarım bunu yanlış anlıyor. sen ne hissediyorsun bu durum için diye sorup duruyor. sezgi oyle bir şey ki. aklınızda hiçbir şey yok. başka bir işle meşgulsunüz. bir dürtme gibi bir durum veya bir kişi ile ilgili his geliyor. bana sorunca söylediklerimi ben de önemsemiyorum. böyle dürtme şeklinde olanları önemsiyorum. son zamanlarda 2 çok belirgin sezgi olayı yaşadım.
bir gün odadan kalkıp mutfağa gittim akşam vakti. misafir var bizde. sohbet muhabbet. mutfakta bir his geldi şu arkadaşını ara diye. misafir varken de aranmaz kimse uzun tutar telefondaki kişi, ayıp olur insanlara. gün içinde de telefona bakmam etmem yoruyor bu ara. hemen aradım. ki beni tanıyanlar bilir. hiç sevmem birini aramayı. arama tuşuna basmaya bir iki kişi haricinde asla elim gitmez. o arkadaşımla da hep yazışarak konuşuruz. o arar hatta sitem eder sen de ara diye. sevmem. neyse aradım ben bunu böyle böyle hissettim nasılsın dedim. e ben seni aradım ya kızım iyi misin niye açmadın dedi. baktım sahiden aramış. evren dürtüyor işte böyle ara, o seni aradı diye. sorumluluk sahibi sezgilerim shsh.
diğeri ise çok daha net bir olaydı. bir arkadaşımın resmi bir süreci vardı. bir başvuru. birkaç gündür arayıp veya mesaj atıp sorguluyordu arayacaklar mı diye. aradan birkaç gün geçti. sabah uyandım ve yine aklımda hiç o kişi veya o olay yokken bir dürtü geldi yine. mesaj attım bugün sana o haber gelecek diye. o kadar emin yazdım ki. ben bile şaşırdım. sonra gündüz aradı konuştuk falan. bana dedi ki aramadılar hala. gelmeyecek galiba dedi. o an yine his geldi dedim 6 gibi haber gelecek. ama nasılım sanki kahin. arkadaşım beni yadsımaya çalıştı tabi. dedi ki mesai bitmiş oluyor o saatte, gelmez o zaman dedi hatta. sanki sallamışım tutmayacak gibi hissediyordu. neyse bekledik altı buçuk gibi beni aradı. olumlu haber gelmiş. o zaman işte kendime daha da güvendim. bak nasılmış diyebildim.
son zamanlarda saatleri hissetme konusunda iyiyim bir iki dakika farkla sezebiliyorum vaktin kaç olduğunu.
arada oluyor işte böyle şeyler. beni mutlu ediyor. çünkü okuduğum her şey sezgilerine güvendikçe bu rehberlik gittikçe mutluluk seninle diyor.
devamını gör...
benden güçlü olamazsın sakin ol dediğimdir. ekşinin çoğunu alırım tek başıma :).
devamını gör...
sezgileri az güçlü olanları zan altında bırakmaktır.
devamını gör...
hiç sevmiyorum bu yönümü. asla sekmez hissettiğim şeyler.
devamını gör...
valla benim bu konuda duyduğum en acayip şey, annemin bir dostu, çok güvendiğimiz ve kafası tamamen yerinde bir komşumuzun anlattığı bir şeydi. rüyasında hasibe çiçek diye birinden mektup gelmiş buna. gerçekten de o günlerde hasibe çiçek diye birinin mektubu gelmiş kadına. hahah. ve öyle birini tanımıyormuş komşumuz.

benim de anormal sezgisel deneyimlerim oldu ama bu kadar da değil...

iki tane ağır hasta kişiyi, vefatlarından kısa süre önce (1-2 gün) rüyamda görmüştüm ve kendileriyle sarılmıştık düşlerimde. yani bunlar hiç beklenmedik ölümler olsa bayağı dert ederdim bu rüyalarımı ama kurtuldular bence. dermanı olmayan hastalıkları vardı ikisinin de. gene de ilginç bence. yani 5 sene sonra da vefat edebilirlerdi mesela. ayrıca çok uzak şehirlerdeydik ikisiyle de ve yakınlarından durumlarıyla ilgili bilgi almamıştım.

tanım: bazılarının sahip olduğu bir özelliktir.
devamını gör...
insanın fark etmek istemeyeceği şeyleri fark etmesine neden oluyor ve bir kere gördüğünüz şeyi bir daha görmezden gelemiyorsunuz. bilmenin geri dönüşü olamıyor.
devamını gör...
olağanüstü bir şey. hakikatin aracısız direkt kavranması gibi bir şey. hiç polemik, tantanaya falan girmeden direkt sonuca gidiyorsun.
devamını gör...
bir süreden sonra korkutucu olan histir. bir şey düşünmeye korkar duruma gelirsin. zira yaşıyorum.
devamını gör...
en sevdiğim özellik. ister sezgi diyin adına ister altıncı his.
yanılmaz, doğru çıkar.
hissederim... bir şey olsun hemen anlarım.
önden uyarırım hatta "kızım saçmalama, abarttın he. bu böyle biri değil, sana öyle gelmiştir" derler sonuç benim dediğim çıkar.
işte ben demiştim demek istemiyorum ama "ben demiştim."
devamını gör...
ben var sizi anlamak
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sezgileri çok güçlü olmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim