çekip gitme isteklerinden kaynaklanan bilinçaltı dışavurumu. arzu içgüdüsü diyorlar buna. tanrıdan bize kalan bir miras ; doyumsuzluk.

farklı hayatlara seyahat etmeyi seven kızları gözlemledim. onlar o an tv izlediğimi sandı. gizlice zemine bakıp top halinde çorapları gördüm.

kaçmaya hazırdı herbiri. ağızları ne söylese de inandıramazlardı artık. bilinçaltı asla yalan söylemez.

kolay bulabilmek için hemen katlayıveriyorlar. ilk sorunda, valizlerinde olacak o çorap. "buraya ait değilim" diye bas bas bağırmaktır o hareketin meali.

seven kadınlar çıkarıp öylece atıyor yere. bu, "hep seninleyim" demek. bu, "gitmeye niyetim yok aşkım makineye atarız yarın" demek.

kadınlar her zaman daha planlı, daha sistematiktir.
sezgilerim doğruydu. 14 kadın inceleme fırsatım oldu. 12'si çoraplarını top haline getirdi. hepsinin de gözü başka herifler de çıktı. başka yaşamların başka zeminlerini terketmek üzere katladıkları pembe çorapları vardır halen. birisi çorabını katlamadan yere attı. onu da ben terkettim, salak kafam. birinin de ayağı yoktu zaten. onun hakkında tespit yapamadım.

olan hep erkeğe olur sonunda. kızlar kadar şeytan olamayız biz. birinde kalbimiz kalır, birinde tişörtümüz. kadınlar asla unutmaz. yeni bavulların içindeki aynı kokuşmuşluklarla birini daha kandırmaya giderler.

ben arındım çok şükür. aseksüel ve yalnız olmanın erdemine eriştim.
kimseye bir öğüdüm yok. dileyen bu pisliğin içine batıp çıksın. bir gün anlayacaklar nasıl olsa.
devamını gör...
öyle miymiş? ayağına çorap giydirdiğim adam da beni terk etmişti. büyük oyun çözüldü demek. bütün suç çoraptaymış.
devamını gör...
tespite bak!
devamını gör...
katılıyorum, özellikle kocaya kaçma sinyalidir o, bunları okutmamak lazım, gözleri açılmamalı, camdan bile bakmamalilar, ne yapacakları belli olmaz.
devamını gör...
sektirip yarim vole vurabilecek kızlardır.
devamını gör...
(bkz: bölücü çoraplar)
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"çorabını top haline getiren kızların çekip gitmeye meyilli olması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim