şair diyor ki:

öz yurdunda garipsin, öz vatanında parya!

sanki...
buradan
devamını gör...
devletin aldığı kararlar en cok halkı rahatlatması gerekirken yabancılara pozitif ayrımcılık yapılması insanı gerçekten çok üzüyor. o adama ceza kesilmesinin tek nedeni milletinin ülkesinin vatandaşlığını taşıması. (bkz: racisim)
devamını gör...
sende de euro olsa sana da ceza kesmezlerdi garibim!
devamını gör...
deniz senin neyine türko öde cezanı şimdi.
devamını gör...
eşitlik ilkesinin bozulması, ayrımcılık yapılmasıdır. hukukun ve adaletin temel eşitlik prensibine aykırıdır.
devamını gör...
aynı arkadaş sanırım:
buradan(bkz: aramaya inanmak)
devamını gör...
- kardeşim cezan bu kadar, aha bu da makbuzun. rulo olarak takdim edeyim.
+ i am tourist. ı can şipik ingiliş.
- kes lan.
devamını gör...
malum en son çıkan genelgede site yönetimine vatandaşı uyarma yetkisi verilmişti. tabii ki bade kafalı jurnalciler boş durur mu ? maalesef rejimin bu memlekete en büyük kötülüğü aşırı ahlaksız bir kitle bırakmak olacaktır. birbirini ispiyonlayan ve kendi hükmünü ve infazını icra eden pespaye bir kitle.
devamını gör...
insanlar eşittir ama dövizi olanlar daha eşittir.
devamını gör...
(bkz: denize geren)
devamını gör...
'en kötü ihtimalle türkiye'deyim' sözünü anımsatan olay.
devamını gör...
zaytung haberi gibi bir haber. sen türksün, kendi ülkende denize giriyorsun ceza yiyorsun, yanıbaşındaki de giriyor ama o tc pasaportu olmadığı için ceza yemiyor. covid galiba turiste uğramıyor, covid de ırkçı.
devamını gör...
sokağa çıkma yasağı varken kurallara aykırı hareket etmiş birisinin ceza yemesidir. bizim de evimizin dibinde deniz var. herkes girse yasağın ne anlamı kalır ki?
devamını gör...
cidden hala bu sözde önlemleri ciddiye alan, halkın sağlığı için uygulandığını sanan ve bu sözde önlemlerin mantıklı olduğunu sananlar hala var mı? biraz silkinin ve kendinize gelin.
devamını gör...
önlemleri turistler ülkemize döviz getirsin diye aldıyoruz ya.
işte en çok o koyuyor.
devamını gör...
bu 17 gün turistler için ,istedikleri gibi gezip tozsunlar, test falan da soran yok. demek ki virüs tek türklerde var, yabancılara bir şey olmuyor.
devamını gör...
bu yaptığım benzetme abartı bir benzetme olabilir ama haberi okuduğumda osmanlı'nın son dönemlerinde gayrimüslimlere verdiği imtiyazlar aklıma geldi.
devamını gör...
kendi ülkenizde ikinci sınıf vatandaş muamelesi görmektir.
devamını gör...
hak edilendir.
cezayı yiyen kişi izmir'den datça'ya otele gelmiştir; üstelik elinde şokh markhet poşeti de yoktur. işsizim diyerek de acındırmaya çalışmaktadır.
devamını gör...
sen ağır sanayisiyle milletini refat içinde yaşatan bir devlet istersin ama bizim sanayi bacasız sanayi. o da bu hastalık döneminde kendisini çok ama çok belli etti. yazık.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"datça’da turistlere bakıp denize giren vatandaşa ceza" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim