zihinsel süreçlerin ve davranışların incelenmesinde, ayrıntılı ve objektif bilimsel yöntemlerin uygulanması vurgulayan psikolojialanıdır.
devamını gör...
algı, bellek , duyum, öğrenme, motivasyon ve duygular gibi farklı konuları anlamak ve öğrenmek için denekleri test ederler.deneysel psikologlar şu anda gözlemlenemeyen olayları gözlemlere ve muhakemeye bağlayarak tanımlamaya çalışmaktadır.
devamını gör...
konudan ziyade yöntemlerle ilgilenen, psikolojiye doğa bilimleri ile bakan psikoloji dalı.

alman fizyolog, psikolog, filozof, profesör, tıp doktoru ve modern psikolojinin kurucusu wilhelm max wundt tarafından temelleri atılmıştır.
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel


devamını gör...
psikoterapi seanslarımda ses kaydımı alıyorlar ama deneysele mi giriyor bilmiyorum. aydınlatmak için ulaşabilirsiniz bana. kesin teşhis tip 2 bipolar ve borderline karma epizod.
devamını gör...
ilgimi oldukça çeken bir alan, ya yemin ederim meslek bunalımı kadar berbat bir şey yok ya. birden fazla bana uyan alanlar var ve hangisi bana daha iyi gelir, hangisi geleceğim için daha iyi olur düşünmekten kafayı yiyecem.
devamını gör...
şu an almakta olduğum ve beni bir hayli zorlayacak olan ders
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"deneysel psikoloji" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim