uydurdum'un bir ukdesidir.
deniz ülke arıboğan, üsküdar üniversitesi'nde bir öğretim görevlisidir ve aynı zamanda mahir kaynak'ın kızıdır.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
bu kadın çok tehlikeli bir kadın. hiç sevmem kendisini. kocasından da nefret ederim. karı koca yaptıklarını asla unutmayacağız fenerbahçeliler olarak.
devamını gör...
ülkedeki şerrin kaynaklarındandır, şöyle düşünün biz şamanların dark yüzü de bunlar işte. ama biz en kara olanlarız, gök davar inadını bilmez muhtemelen ama elbet öğrenir, aptal değildir ama sarıçiyandır. san mayı ve dalı iyi bilir, belki de dalgıçlıkla falan da ilgilidir. arı boğmaya başlamış son yıllarda, benim aybükeyi de boğan kendisidir muhtemelen. çam sakurayı da biliyorsa veya zeynep kamili bilemem. ama ben gatalıyım bahar ve panathinaikos değiliz.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"deniz ülke arıboğan" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim