an itibariyle yaşadığım his. çok şükür yıkılma falan olmadı, can kaybı olmadı, ama arkadaş bir ufak çaplı sarsıyor bünyeyi. eee şimdi bir tane daha olursa, ya bir gün sonra olursa, havada ısındı şimdi durduk yere ya bir şey olursa, gökyüzünde yıldızlar neden çoğaldı, ayh kediler kendi aralarında konuşuyorlar yoksa haber mi veriyorlar, yok gaziemir sallanıyor ufak ufak o onu tektikler mi? yok yok bu böyle olmayacak en iyisi ben uyuyayım.
devamını gör...
sinir bozucu durum.

işin komik yanı, insan bu ülkede her an bir deprem olacağını bilse de, bir tanesi gerçekleşene kadar çok tatlı şekilde unutuyor bu olayı. ancak o kendisini hatırlatınca korkmaya, tedbir düşünmeye başlıyoruz. bir yandan unutmak güzel şey, diğer türlü insan dayanamaz. bir yandan da yumurta dayanınca çare düşünmek kötü. bilemiyorum altan...

#2278537

ağzınızı hayra açınız lütfen. ne demiş adam "söylediklerinize dikkat edin. gerçekleşebilirler." aman diyeyim!
devamını gör...
kredi çekip karavan alma hissi var bende. onun da vergisi çıktı gerçi.
devamını gör...
bana depremden sonra gelen his ölüm hissi değil de daha çok çaresizlik.

çünkü deprem anı gerçekten yapabileceğin hiçbir şey yok. tamamen teslim olmuş bir şekildesin. dün gece de deprem tarafından uyandırılınca bu şekilde düşünüp korkmama rağmen hiçbir şey yapamadım. bildiğin boşver dedim kendi kendime, ne olacaksa olacak zaten, eğer ev yıkılacak olursa yatağın yanına atlayıp cenin pozisyonu alırsın olur biter.

ve depremden sonraki ilk günlerde de bu hisler devam ediyor. çaresizlik, boşvermişlik, bir de her an herhangi bir yerde, hiç bir neden yokken ölebileceğimiz hissi..

bir de son olarak depremler bana hep oz dizisinde geçen su sözleri hatırlatıyor.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
(ölüm kesindir hayat değil.)
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"depremden bir gün sonra gelen ne bok olacak hissi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim