eski bir şarap markası. bana göre türkiye'de üretilen fiyat performans bakımından en iyi üründür. 1 liraya içtiğimi hatırlıyorum bu berbat şarabı. hala üretiliyor mu bilmiyorum. üretiliyorsa sakın içmeyin. alkol dostunuz değildir derdalan ayrıca hiç degildir.
devamını gör...
dert alan 1 sarap markasi.

derdalan ya. derd alan, hani, dert alan. hani dert alan diyor ya, dertalan, derdalan. oyle bi espriydi. neyse.
devamını gör...
bir dimitri değildir.

diko derdalan içmedim ama bahse girerim dimitri kadar kötü değildir.*
devamını gör...
şarapla çok yakınlaşmadım, ama üniversite yıllarından bir köpeköldüren vardı hatırladığım. (gerçekten adı mıydı, kalitesizliğinden mi öyle denilirdi bilmiyorum.) damacana gibi 2-3litrelik şişelerde satılırdı ankarada. parasız öğrenci işiydi. mezarlık şarapçılarının alkoliklerin şarabı denilirdi.. bir iki tatmışlığım oldu. (belki de şaraba mesafeliliğim o travmalardan kaynaklıdır.
devamını gör...
buzbağ'dı o. en ucuz derdalan.
devamını gör...
derdalan, güzel marmara , efes güneşi , buzbağ idi en son köpek öldüren sıralaması...içinden üzümün cuburu çıkıyordu...
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim