ne yapmak, nereye varmak istemektedir? amaç son gün toptan mı halletmektir? diye sorulmak istenen değerli hocadır.

reddetse iyi, beklemede bırakır. sorduğunuz zaman süreyi işaret eder.
devamını gör...
işini erkenden halletmek varken son dakikaya bırakan tipik türk insanı özelliği taşıyan hocadır.
devamını gör...
hakkında iyi şeyler duymadığımdan on beş dakikada onaylaması garibime giden hoca, neyse ki kıl olana denk gelmedik.

nasıl on beş dakika içinde onaylamış olabilirsin ki? bilgisayarın başında nöbet mi tutuyorsun ya da ben yanlış mı görüyorum?
devamını gör...
benim bir hocam vardi düşman başına. koskoca prof. beni kadeye almıyordu. doçente yolluyor diyor ki "onla yapin ders secimi o benim ogrencim" ulan sen niye benim danismanimsin o yapacaksa.dellendim gene.biraktim gaziye geçtim. ne ego be.

yer:ankara universitesi boktan bi prof.
devamını gör...
3 senede bitirmeye çalışıyorum bölümümü sağ olsunlar 2 dersim kalıyordu son seneme yaz okulunda halletmem gerekecekti birini çakışmasına rağmen arayıp onayladığını ama diğer dersi onaylayamama nedenini açıkladı cidden şaşırdım. atatürk üniversitesi bazen seni seçtiğime pişman olsamda öğrenciye verdiğiniz destek muazzam.
devamını gör...
maalesef benim de danışmanım olur kendisi... sayesinde 1 yılım gitti. tek dönemden 1 yıl, evet... sonrasında ders kaydı yaptığım an, saniyeler içerisinde onayladığına şahit oldum. saniyeler bakın dakika bile değil... demekki sütten ağzı yanan yoğurdu harbi üfleyerek yiyormuş.
devamını gör...
niye benim danışmanımı anlattınız ki şimdi? bu hoca benim danışman hocam olur. istisnasız her dönem ekle-sil haftasında bile aynı şeyi yapar. önce üst dönemden ders almayalım arkadaşlar der ve sizin aldığınız dersleri siler. sonra sizin ısrarlarınız sonucu dersi tekrar ekler ama bu sefer de kaydı onaylamaz. hocam n'olur onaylayın, süre bitiyor demenize aldırmaz. en sonunda hiç beklemediğiniz anda onaylar. inan canım hiç beklemediğin zamanda oluyor.* *
devamını gör...
ders seçimini yaptım onaylanmasını bekliyordum rahatsiz olduğum içinde 1 hafta kadar gitmemiştim. o 1 hafta da çoğu kişinin onaylanmış benimki onaylanmıyordu neyse fakülteye gittiğim ilk gün gittim odasına meğer gidip onaylanmasını istemem gerekiyormuş.. yaklaşık yarım saat kadar konuştuktan sonra en sonunda onayladı. o günde onun yüzünden derse geç kalmıştım hiç sevmem muhatap olmayı. ama napcaksın işte..
devamını gör...
her seferinde kendisiyle akraba çıkmama neden olan danışmandır.

soru sorduğunuzda da döver gibi cevap verir, adam akıllı yapacağı bir ders onaylamak varken onda da çok yoğunmuş gibi naz yapar.

gelde akraba çıkma işte..
devamını gör...
1. sınıfın danışman hocası ise (seçmeli ders olmadığından herkes aynı dersleri alıyordur.) herkese birden onay verip geçecektir. bu yüzden de acele etmiyordur. tabii ki bu durum hocanın onay sorumluluğunu ortadan kaldırmaz. (bkz: çok da şey yapmamak lazım)
normal sözlük öğrenci işleri iyi günler diler.
devamını gör...
son güne bekletir lanet olasıca.
devamını gör...
beni sabahtan beri gerim gerim geren ve danışman olarak atandığından beri burnumdan getirmeye and içmiş hocadır kendisi. eski danışmanımı gözlerimde yaşlarla arıyorum.s

başkalarının hocaları takır takır onaylıyor, aynı listeyi benim hocam salak saçma sebeplerle geri gönderiyor. bir de maile yazmaz mı "başka öğrencilerin hakkına giriyorsun" diye :d. sen bana geçen dönem almak istediğim dersi hakkım olmasına rağmen bıraktırıp bu dönem o dersi kontenjan olmamasından ötürü alamamama sebep olduğunda hakkıma girmiyorsun ama ben hakkım olan kredi sayısını hakkıyla aldığımda başkasının hakkına giriyorum öyle mi? bir de fazladan aldığım derste yeteri kadar kontenjan var, almak isteyen zaten alır. olayı dramatize etmesen mi be hocam, valla sıkmaya başladı. yeteri kadar ders verdiniz de ben fazla aldım sanki. danışman olduğun öğrencileri bir sal artık, sorunun ta kendisisin. yürüyen sorun. troublemaker.
devamını gör...
2 örgün üniversite okumuş biri olarak tecrübe ile sabittir ki baktın onaylamıyor yanlış olan tüm dersleri seçiyorsun aradan 1-2 gün geçmeden seni arar zaten ha aramadı mı bunlara zaten soruyorlar ders seçimi ve öğrenci sayısı ile boşluk varsa yine seve seve arar yada mesaj gönderir.

evet çoğu öğretim görevlisi sistem kullanmayı bilmiyor genelde sjsjsj
devamını gör...
sinir stres sebebidir, özellikle de birinci sınıflar için. sonraki yıllarda hafif bir rahatlama geliyor.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ders seçimini onaylamayan danışman hoca" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim