zamanında malum tayfa, chp büyükşehirleri aldığında söylediği bir argümandır. bugün ise elebaşına lacoste tişört alınıyor, karnı doyuruluyor. ayrıca doğalgaz sayaçlarını da belediye okumuyor, doğalgaz dağıtım şirketinin anlaştığı bir muhasebe şirketi okur. ve en son olarak doğalgaz şirketi belediyeye ait değildir özel bir şirkettir. mesela akdeniz bölgesinde aksagaz, doğu anadolu'da botaş'a ait bir işletmeye bağlıdır doğalgaz dağıtım işleri.
devamını gör...
doğalgaz sayaçlarını okumayı bırak, dün devlete kurşun sıkan adamları askere alıp devletin silahını namusunu emanet etmeyi dillendiriyorlar.

akıl sağlığımı yitirmek üzereyim.
devamını gör...
müfteriler bu yalanla seçim kazandılar, seçimden sonra da ondan beterini yaptılar. daha da kötüsü o gün alkışlayan kitle bugün de alkışlamaya devam ediyor. boşuna demiyorlar ne güzel kitle ne kitlersen kitle!
devamını gör...
pkklılar sarkık bıyık bırakıp lidere sadakat şerefimizdir deyu baççeliyi alkışlayacak mı.. zeki müren de bunları pardon bizi görecek mi peki..
(sadece sorduk yav. bu ne alınganlık. sanki bunlar da yarın olsa alkışlamayacak mısınız, bugün alkışladıklarınız için dün ne diyordunuz. elinde iple meydan meydan dolaşanın ipine mi güveniyorsunuz.)
ip attı izi kalmadı mübareğin..
devamını gör...
saatler kürtçe mi olacak.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"doğalgaz sayaçlarını pkklılar okuyacak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim