nefretim olan kurumdur. çoşkun aral tarafından hazırlanan ve yıllar sonra youtube'de yayınlanan ara güler'i anlatan “bu dünya böyle dünya” adlı belgeseli'ni "telif hakkı" sebebiyle kaldırılmasına yol açmış kurumdur.
sebebi ise aral'ın çekim sırasında ara güler'in eserlerini de yer yer göstermesi. bu eserlerin "telif hakkı" söz konusu holding'te..

kanıt1
kanıt2

sonrasında da fahiş fiyatlar çektiği için bir türlü beklenen-istenilen pazar payını elde edemeyen ntv yayınlarını kapattılar. o dönem ntvspor'da kapatıldı ve bilin bakalım hangisi günden oldu? elbette spor kanalı. buradan da halkımızdaki "öncelikleri" bir kez daha görebiliriz. neyse, fahiş fiyatla satılamayan eserler, kitap yurdu'nda (artık ne kadar geldiyse) 3-5 tl'ye gelecek kampanyalarla satıldı.. pandemi'de bir çok firma covid kapsamında kütüphanelerini "online olarak" açarken bu "satışı olmayan" ve "telifleri kendilerinde olan" eserleri saklamayı seçtiler.. böyle rezil bir kuruluştur.

daha da enteresanı nusr-et ve acun gibi markalarla ortaklıklar kurduğu yıllardır dönen bazıları ise ispatlanan kurumdur. yani bu arkadaşın nusr-et'e, acun'a ve fb'ye transfer ettikleri sow'a verecek parası var ancak kendisi açısından para olmayan miktarların peşinde koşmaktadırlar.

sözün özü, zihniyetiniz değişmedikçe batmanız için dualar edeceğim. ^^
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"doğuş holding" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim