edit, şaka yaptım.

dövmeli kızların çok önemli bir şey yaptırdıklarını sanmalarıdır.

egolu oluyorlar. dövmeli olunca sanki rütbeleri filan oluyor. farklıyız havarına giriyorlar. bence dövmeli kızlar kapatılsın..
ekstrem sporlara meraklı olurlar. zıt fikirli olmayı hüner sayarlar. kimsenin izlemediği şeylerleri izlerler. farklı kafalarda yaşarlar.

ben türk sanat müziği seviyorum. klasik bir erkeğim. eski istanbul beyfendisiyim. hiç de farklı olmak gibi dertlerim yok. beni kutlayın.
devamını gör...
e dövmeli kız işte. bu da bir şey.
devamını gör...
yiyorsa bıddığınıza dövme yaptırsanıza.
devamını gör...
kadını buldun da dövmelisi mi kaldı diye sorarlar adama.
devamını gör...
istanbul beyefendisi olabilmek bir erdemdir ancak erdem bu gibi girdilerle, yani başka insanları eleştirerek ve üzerine yargılayarak gösterilecek bir şey değil maalesef... farklılıklara saygı duymak, insanların hoşuna giden sembolleri, hikayesi olan şekilleri kendi bedenleri üzerinde ''özgürce!'' dile getirmelerini küçümseyerek veyahut aşağılayarak eleştirmek yerine saygı duymamız gerektiğini düşünmekteyim.

kaldı ki bir istanbul beyefendisi kendi yargılarını yüceltmek adına başkalarını küçümseyecek bir insan olmamalı... ki geçiyorum istanbul beyefendisi imajını, sözlükte gerçekten sevip saygı duyduğum 3 insandan birisi olan dostlarımızla geleceğiz'e yakışacak bir şey değil.
devamını gör...
nedense dövmesi olmayan kızlarda kendilerini bir şey sanıyorlar.*
bunların hepsi aynı dövmenin suçu yok.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"dövmeli kızların kendilerini bir şey sanmaları" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim