istanbul'da e5 karayolu çok yoğun olduğu için trafiğe girmemek amacıyla ona paralel olan başka yolları tercih etmektir. mesela tem ve sahil yolu gibi.
devamını gör...
istabul'da e 5 herhangi bir sebepten dolayı tıkanmışsa ,millet hemen sahil yolu ya da otobana kaçtığı için oralar da çok kısa sürede tıkanıyor. eğer ara sokaklardan gidilecek yolları biliyorsanız hemen oralara dalın, bu taktik hedefe varma süresini baya kısaltır. ama ara sokakları bilmiyorsanız hemen radyo trafik'i açın. cezayir reis size anında alternatif yolları gösterecektir.
devamını gör...
e5 çok eski bir kullanım. orası d100 oldu, hâlâ halkımız inatla e5 diyor.

devlet yolları 100, 100 numaralı bir yoldur. evet.
devamını gör...
ankara asfaltıdır eski ismi biz hala ankara asfaltı deriz, d-100 bostancı çıkışı sağ şevde tünel var ,asfaltın tüneli idi.
istanbullu olan 100 kişiden 99'u e-5'der.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"e5 yerine alternatif yolları kullanmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim