tekrar açıldıktan sonra denizli merkezli bir kanal haline gelen, eski halinden eser olmayan tv kanalı. kapanmadan önce baya iyi yayınları vardı. ilçe belediyelerindeki sorunları belediye başkanlarını konuk ederek konuşuyorlardı mesela. hiç unutmuyorum, balık çiftlikleri haberleriyle balık çiftliği sahiplerini yola getirmişlerdi.

bir de stüdyo basılması hikayesi var ki tarihe geçen bir olay. apaçi ksk taraftarı canlı yayında stüdyo bastı.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ege tv" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim