çapulculara fırsat vermeyip ülkeyi müslüman ahlakıyla yönetmesi. atatürkçülerin hırsız cumhurbaşkanı adaylarını iş üstünde yakalayıp silkelemesi.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
cehaletin en çok prim yaptığı dönemler olan ekonomik kriz, hastalık, savaş/anarşi, doğal felaket dönemlerinde aynı mahşerin 4 atlısı gibi 4 atı birden yönetmesi.
devamını gör...
erdoğanı şahsi !başarısı! değil kanımca,
ak partinin sağlam teşkilatlanma yapısı ile kitlesel yönetim ve sosyokültürel analizin dibine kadar kullanılmasından ibaret.
halkın geçmiş tarihte yaşadığı olumsuz dönemlerle birlikte internetin ak parti döneminde gelmeside bir çok !olağan! gelişmeyi beraberinde getirmiş, bunun sonucunda da zaten belli bir dal arayan muhafazakar seçmeni kolayca kazanmıştır.
şu an erdoğan olmada ak partide olmaz evet, ak partiyi buraya taşıyanda erdoğan evet ama ak partinin arka plandaki büyük parti ağı olmasa şu an başka bir şey tartışıyor olurduk muhtemelen.
devamını gör...
ingilterenin başarısıdır.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"erdoğanın başarısının sırrı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim