papaz lakaplı, bir dönem galatasaray'da oynamış milli futbolcu. az önce hayatını kaybettiği bilgisi ajanslara düşmüştür.
devamını gör...
futbolun endüstriye dönüşmeden önceki son dönemlerinin futbolcusuydu. kara sakallı biri olduğundan papaz lakabı takılmıştı heralde. sağlam bir defanstı. nur içinde yatsın.
16-21 mart arası tüm karşılaşmalarda erhan önal için saygı duruşunda bulunulacağını açıkladı federasyon.
devamını gör...
yurtdışından gelip fenerbahçe'ye transfer olmuş fakat kadro dışı bırakılmış. yurt dışına döndükten sonra bu sefer galatasaray'a gelmiş. imza töreninde kendisine niçin geldiğini soran dönemin başkanı ali uras'a fenerbahçe ile meselesi olduğunu, top oynayamadan gitmek zorunda kaldığını, kendini ispat etmek istediğini açıklamış.
7 yıl galatasaray forması ile istikrarlı bir grafik çizmiş, alman teknik adam jupp derwall 'in gözdesi olmuştur. futbolumuza çağdaş libero anlayışını yerleştirmiş ve libero sözcüğünün tanınmasını sağlamıştır.
2021 yılında erken bir ölüm ile aramızdan ayrılmıştır.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"erhan önal" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim