babası (bkz: asımcan gündüz)'ün yolundan asla şaşmayan, 16 yaşında müzisyenliğe başlamış ve şuanda piyasada kaliteli müzik yapan birkaç isimden birisi olarak gördüğüm şahıs.
youtube
instagram
web sitesi
devamını gör...
melodik, dinamik ve farklı bir tarzı olan genç müzisyen, şarkı yazarı, şarkıcı.

müziği, çizgisi ve sesi çok estetik, nitelikli.
devamını gör...
yolu açık olsun. inanılmaz yaratıcı, özgün ve eğlenceli bir müziği var. blues ve jazzla mayalanmış türk ezgileri. nefis. bir 10-20 sene önce doğmuş olsaydı türk rock müzik tarihi bugün farklı noktalara gelebilirdi. önümüzdeki 10-20 yılı umarım etkilemeyi başarır, 3 akorlu türk müzik tarihi değişim yoluna girer.
devamını gör...
babasının ekmeğini değil de genetik özelliklerini yemiş müzisyen. (bkz: asımcan gündüz) çok başarılı ve bir o kadarda naif bir insandı bir çok kişi anlayamadı asım abiyi. evrencan gündüz ise babasının aksine direkt anlaşılıyor. hele hele bir (bkz: tedx) performansı var ki ''paşam sizi çok seviyorum. iyi ki bu ülkedeyim'' demesi paha biçilemez. yürüyedur yiğidim.
tedx performansı
devamını gör...
mavi mars prensi.
96 doğumlu, ufaklığından beri müzikle içli dışlı olan birey.
pek güzel bir ses tonu olmasının yanında, eğlenceli ve farklı oluşu ile de kulaklarımıza ziyafet çekiyor.
umut vaad eden nadir yeni nesil müzisyenlerden bence. çok bildiğim yok bu denli yetenekli ve farklılığını bozmadan devam eden kişi.
o nedenledir ki, dinleyelim, dinletelim.
daha çok kişiye temas etsin, kariyeri devamlı olsun umarım.
dinleyelim dinletelim demişken, en sevdiğim şarkısını iliştirmezsem olmaz.
iyi dinlemeler.

evrencan gunduz - mevsım cıceklerı
devamını gör...
her ne kadar yetenek konusunda babasının yakınından bile geçemese de, pozitiftik olarak asım abiye çekmiş muhabbeti güzel kafa insan. kadıköy’de yaşayanlar illaki denk gelmiştir kendisine.
devamını gör...
istanbul üni hazırlık zamanında birkaç kez karşılaşmıtım. galiba bu evrencan o evrencan. çok kısa bir iki kelam de etmisizdir. afedersiniz ukala ***** tekiydi.
devamını gör...
başıma bir iş gelmeyecekse babası sayesinde bu kadar popüler olduğunu ve gereksiz abartıldığını düşünüyorum. kendisinden çok daha iyi enstrüman çalan müzisyenler, çeyreği kadar değer görmüyor.

babası asım can gündüz ile birkaç kez karşılaşmış, hatta birinde ayaküstü bir kaç cümle sohbet etmişliğim de olmuştu. o genç yaşımda, beni ciddiye alan tavrı ve yaklaşımı ile kendine hayran bırakmıştı.
devamını gör...
babasının ekmeğini yemiyor çünkü kendisinin dinleyici kitlesinin büyük bir kısmı rahmetli asımcan gündüz'ü tanımaya yaşı yetmeyen z kuşağından oluşuyor.
devamını gör...
sesi oldukça güçlü ve kendine saygısı, özverisi yüksek bir şarkıcı. dinleyenleri kendine çekiyor,hipnoz ediyor sesiyle adeta.
devamını gör...
niyeyse yt ana sayfamda burçak tarlası performansı önüme düştü şarkının <baktım şu deyyusa> kısmında durup etrafa bakmaları yüzünden utancımdan yerin dibine girdim telefonu yumrukluyorum şu an ve kadık*ylü olması hiç şaşırtmadı
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"evrencan gündüz" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim