bir recep tayyip erdoğan söylemidir. faizi düşürüp ihracat ile büyüyecekmişiz… neyse, kendisini rencide etmek istemiyorum silivri’de sert rüzgarlar esiyormuş… yine şahlanacağız anlaşılan.


cumhurbaşkanı erdoğan, 'faizi düşürmek suretiyle biz yatırım, istihdam, üretim ve ihracat ile büyümeyi sağlayacağız' dedi.

küresel salgın döneminde her şeyden önce türkiye özellikle bu 3 çeyrekte de farklı bir ayrışım ortaya koydu. yıl sonu itibarıyla da pozitif ayrışmayı devam ettireceği inancındayım. bunu sadece biz değil oecd'de söylüyor açıklıyorlar. beklentileri de aşarak böyle bir konuma gelmiş olması da özellikle aç kurtlar gibi bekleyenleri de şaşırttı. biz şaşırmadık. ikinci ve üçüncü çeyrekte aldığımız sinyallerle beklentimiz 10'u bulacağız. şüphemiz yok.

şu anda performansta üzerinde durduğum, hep söylüyorum diyorum ki faizi düşürmek suretiyle biz yatırım, istihdam, üretim, ihracat ve büyüme. bu dört ana başlık bize büyümeyi getirecek. bizim tahminimiz asgari 10 fakat bunun üzerine de çıkabilir. bazı dostlarla yaptığımız özel görüşmelerde de bunun 10'un üzerine çıkabilir düşüncesini bizimle paylaşıyorlar. yıl sonu itibarıyla enflasyonda da kendisini gösterecek buna inanıyorum. faiz sebep enflasyon neticedir. faizi şu anda düşürüyoruz ve enflasyonun da inşallah düştüğünü hep birlikte göreceğiz.


kaynak; amp.onedio.com/haber/erdoga...

edit: alttaki gereksizi pistten alın. mal mal gelip başlık altına ahkam kesiyor topitop ya. hayret!
devamını gör...
gündemi takip ettiğini göstermeye çalışan yazar başlığı.

t2: canlı olarak dinlediğimiz söylem.
devamını gör...
ciddi olamazsınız ya bunu gerçekten söyledi mi ya
devamını gör...
bu beyanın sahibi, bu saçma sapan önermeyi başaramayınca "kandırıldık." der, geçer.
devamını gör...
20 sene ne yaptınız la siz o zaman diye sorarlar bence
yok lan yok bizden başka kimse sormaz.
devamını gör...
kısaca
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
oturdum tüm konuşmayı içimden "anlat sen seversin yalanı" diyerek dinliyorum.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"faizi düşürüp büyümeyi sağlayacağız" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim