#ödüllü filmler

öne çıkanlar | diğer yorumlar

j. k. rowling'in aynı adlı kitabından esinlenilerek çekilen filmdir. film 2016 yılında vizyona girmiştir ve harry potter evreninde geçmektedir.

2016 yılında ilk 20 dakikasını izleyip kapatmıştım. beğenmemiştim. sonra şu fantastic beasts: the secrets of dumbledore muhabbeti çıkınca tekrar izlemeye karar verdim. işin içine dumbledore falan girince izlemek şart oldu. abi izledim ve beğendim filmi. yani gerçekten hoşuma gitti. o evrende geçen olayları izlemek büyüler, sihirler, asalar, göndermeler hoşuma gitti.

ha harry potter evreninde filmi veya hikayesi yapılacak başka konu mu kalmadı düşüncesine hala sahibim. o konuda çok kırgınım rowling ablaya.
yahu sen daha iyi bilirsin rowling ama koskoca harry potter evreni ya bir sürü malzeme var neden canavar falan uğraştırıyorsun bizi. hagrid izlesin diye film mi yapıyorsun bize ne lan canavarlardan.
eleman 30 sayfalık canavar hakkında kitap yazmış bir yazar. bunun muhabbetini neden biz çekiyoruz.
bak hogwarts tarihi hakkında film yap okey. lily snape hakkında film yap okey. voldemort ve gençlik yılları hakkında film yap okey. dumbledore nasıl öğretmen oldu veya gençliği hakkında film yap okey. bu yaptığın bence saçmalık. zaten saçmalık olduğunu anladın ama geç oldu. *

neyse bütün bu saçmalık olarak düşündüğüm şeylerden sonra filmi izledim ve beğendim. bir serinin ilk filmiydi ve ilk film için gayet iyiydi. 5 film olacakmış ve güzel başladı. yarın ikinci filmi izleyeceğim ve ilk film bittikten sonra ikinci filmi izleme arzusu oluştu içimde. ikinci film bittikten sonra artık nisan 2022 tarihinde sinemaya gidip 3. filmi izleyeceğim.

fragman ve yeni grindewald ilgimi çekti. zaten işin içine dumbledore girdiği için mecbur izleyeceğiz.

filmi tavsiye ederim. beklenti içinde olmadığım için mi bilmiyorum beğendim. 10 üzerinden 7 veririm. karakterlere ısındım. evreni zaten seviyorum. kostümler, mekanlar falan gayet mutlu etti.

en sevdiğim karakter jacob karakteri oldu. onun o yanaklarını sıktırırım. izlerken bu istek oluştu içimde.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"fantastik canavarlar nelerdir nerede bulunurlar" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim