1.

efenim sosyal medyada karşıma çıktı ve izleyeyim dedim. siz izlemeyin diye bu başlığı açtım. konusu klasik;
başrolümüz hapiste olan bir boksördür. şartlı tahliye sırasında geçmişi peşine düşer ve tehlikelerden kaçmaktan başka bir çaresi kalmaz. 5 sene sonra kameralar tayland'a çok güzel bir ortama yönelir. başrolümüz orada bir kadın bulmuş ve evlenmiştir. hayallerindeki sahil evini almak için bir emlakçıyla anlaşırlar fakat kendilerinden daha fazla para veren biri tarafından satın alınmıştır o yer. başrolümüz orayı alan kişiyle konuşmak isteyince de asıl film başlar. adam der ki; "sen benim işimi gör, ben de orayı sana vereyim." bizim ki de kabul eder. kabul eder fakat bu adam bir mafya lideridir ve başrolümüzün geçmişini bilir. verdiği görevi yaparken tuzağa düşürülür ve oradan kaçmayı başarır fakat mafya liderinin adamları karısının ve çocuğunun peşinde düşer. eve gittiğinde ufak bir aksiyon yaşanır ve kendisini öldü diye bırakırlar. fakat film ya... ölmemiştir ve kızını geri almak için intikam yemini içer. bundan sonrasının daha da aksiyonlu olacağını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz, adamı bulmak için ladyboy barlara kadar gidiyor. en sonunda mafya liderinin bulunduğu yeri buluyor, gidiyor 4-5 kişiyle daha kavga ediyor ve filmimiz mutlu sonlar bitiyor.
özet olarak izlemeyin kardeşim. oyunculuklar 4/10, aksiyon sahneleri 5/10...
devamını gör...
2.
abi filmi tanıtır gibi girip filmi anlattın çıktın. spoiler'ın annesini düdükledin. hepsini okudum, hepsini. bu film benim en çok izlemek istediğim filmdi, doğru anı bekliyordum izlemek için. mutlu musun yaptığına?
devamını gör...
3.
devamını gör...
4.
abi bi uyarı bir şey koysana, mahvettin bizi ya.
şako şako izlemem böyle filmler ben zaten, sen kendine en başında ayıp etmişsin bu filmin başlat tuşuna basarak.saygular.
şako şako izlemem böyle filmler ben zaten, sen kendine en başında ayıp etmişsin bu filmin başlat tuşuna basarak.saygular.
devamını gör...
5.
devamını gör...
6.
devamını gör...