popülerlikle iyiyi karıştırdığımız içindir.
devamını gör...
#2293831 tanıma katılıyorum ve ekliyorum bu durum biraz da film yapımcılarının çok satmış kitaplara hazır tutmuş senaryo gözüyle bakmasından ve bu şekilde pazarlamasından kaynaklanıyor. neticede bazı kitapların çok satması iyi olduğu anlamına gelmiyor yani aslında yine aynı noktaya geliyoruz, popüler olan iyi olan demek değildir. wattpat kitapları bu duruma harika birer örnek *
devamını gör...
evet var böyle bir yanılgı. çünkü popüler kültürün kölesi olmuş bizler güzellik aldığımızın esiri olmuş durumdayız. sürekli bi kıyas bi düzen mi olması gerekiyor hayatımızda. belki en iyi düzen düzensizliktir sevgili romalılar.. zaten birebir aynı cümlelerle aynı olay örgüsü ile film yapılırsa ne farkı kalıcak bu anlatımın ? gidin kitabını okuyun o zaman. tabii ki yönetmen farkı yönetmen yorumu olucak.. buna en yakın örnek (bkz: ilhami algör) ün (bkz: fakat müzeyyen bu derin bir tutku) eseri olabilir. bazılarına göre bu kötü bir kitaptır filmine göre fakat (bkz: çiğdem vitrinel) filme öyle bir dokunuş yapmış ki filmi kitaptan iyi olmuş diye düşündürür insanı. ama farklı farklı değerlendirmek gerekir bu konuları. ve genelde film yönetmenleri bir kitapdan film seneryosu çıkarmak isterlerse senaristleri mutlaka o kitabın yazarı olur..
devamını gör...
büyük bir yanılgıdır grinin 50 tonu rezilliğini (watped den çıkma kitap) sanat eseri sanan aptallar var bizde ki versiyonu 5n1k denilen şey bu ikisini de okumadım da izlemedim de.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"filmi çekilen kitapları iyi sanma yanılgısı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim