tartışanlar fenerbahçe ve galatasaray taraftarıysa tartışmanın şiddeti, dozu, volümü de o derece yükselir. iki takım taraftarının tartışması takım kavgasını da aşıp arazi ve miras kavgası boyutuna varır.
devamını gör...
boş işler müdürlüğü
devamını gör...
tartışmanın konusuna göre değerlendirilmesi gereken eylemdir. x spor kulübü y spor kulübü tartışması mı yapılıyor? iki rakip taraftar tuttukları takımlarla alakalı sidik yarışı mı yapıyor? o zaman ona tartışma demek pek doğru olmaz.
devamını gör...
işi kavga boyutuna taşımazsanız ve karşınızdaki insan futboldan anlıyorsa keyifli diyebilecek bir olgu.
ha tam tersiyse geçmiş olsun.
devamını gör...
dostla siyaset yapılmaz sözünü esas alırsak dostla futbol tartışması da yapılmaz. genellikle saygısız tartışmalarla sonlanır.
devamını gör...
futboldan anlayanlar arasındaysa keyiflidir. aksi halde tartışma ortamı derhal terk edilmelidir. cahilliğin tavan yaptığı bir ortamın havasını solumak bünyeye zarar verecektir.
devamını gör...
bu videoda türk usülü tartışmanın bir örneği görülmektedir.

devamını gör...
(bkz: zaman kaybı)
devamını gör...
futbol konuşmak bir nebze de, tartışmak. aman allahım, gs-fb-bjk tartışmaları çok sığ oluyor ya, kaçın kaçın.

pancu'lu maç. alex mi hagi mi? uefa kupası. fenerbahçe büyüklüğü kupablabla. 73 yıldızımız var. sahasında kupa kaldırdıklarım. kata go go go! kolokokoloko. hakkı bey's. 1753 öncesi osmanlı şampiyonlukları. 8-0 l'pool. g4l4t4s4r4y.

ay içim şişti.
devamını gör...
bordobet tahmin yaptıkça tahmin yeteneğinin geliştiği kanaatindeyim. tıpkı ıq gelişimi gibi o alanda tecrübe ede ede daha isabetli tahminler yapmaya başlıyorsunuz .

siz erkeklerde futbol tecrübesi geliştikçe çeneye vuruyor.
devamını gör...
futbol en büyük felsefe olmalı başlığın adı.
tartışmayı seviyoruz hiç aynı düşüncede olmayız zaten.
devamını gör...
sonu taşlı sopalı kavgaya dönebilir. aman dikkat.
devamını gör...
şahsen ve kanaatimce ki yine beni bağlar : en gereksiz aktivitedir. hatta futbol izlemek bile en gereksiz aktivitedir. futbol oynamak mükemmeldir ama izlemek nırç , ıı yok yok.
izlemek, konuşmak beceriksizlerin işidir bence. bana hep televizyon programlarındaki dallama savaş uzmanlarını anımsatır. bok herif askerlik yapmamış, bırak askeri tecrübeyi. eline mantar tabancası, sapan almamış, torpil patlatmamış. basınctan , blast etkisinden bahseder. pusu nedir, saldırı nedir, sabotaj nedir, kontrespiyonaj nedir bilmez bok, hararetli hararetli kavgaya hazır, muzaffer komutan edasıyla karşısındakini baskılamaya çalışır. işte taraftar olan arkadaşlarda futbol tartışmasını böyle yaparlar gibi geliyor bana.
devamını gör...
tırsak'ı görenler beşiktaşlı olduğumu sanıyor. kediden bu kanıya varmak bana tuhaf geldi. ilk sorana "beyninin %1'iyle düşünmee."bakışı atmıştım. sonra "beşiktaşlı dursa da içten fenerbahçeli o." deyince kedime sarı- lacivert renklerini görmeye çalışıyor gibi bakıyorlar. -_- ve fenerbahçe deyince illa ki uzuyor çok derin bilgilerim olmasa da. (ilk ve tek tuttuğum takım. ilgimi çoktandır kesmişim ama benim için o var sadece.)
iyi günde ve kötü günde (tamam yıllar olsun yani) diye bir şey duymamışlar gibi saçma bakış açıları ve bakışlar. beşiktaş kardeş takım ama gs üvey evladın üvey oğlunun torunu gibi. çoğu taraftarlarının kıl oluşuyla daha çok antisempatimi kazanmıştı lisedeyken.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
kedisi sapsarı olanlar için ne düşünüyorlar acaba? "kesin bjk'li değildir." ben diyorum %1 siz deyin eksiler...
§bunları da akrabalar sordu. yoksa bakış atmakla yetinirdim ya da şanslı günündeyse bozmadan bırakmazdım...
devamını gör...
bir yerden sonra seviyeyi koruyamamaktır.

daha da bu fb taraftarlarıyla yüz göz olmak istemiyorum. cidden hayatımda hiç bu kadar kendimi kaybetmemiştim..
çinganelere uymamak lazım.

yazdıklarımdan ben utanıyorum.
devamını gör...
bomboş cahillerin yaptığı tartışmadır. bu kadar hayatsız olup yeryüzündeki en saçma boş beleş şey hakkında kritik yapmalarına çok acıyorum. keşke biraz vizyonlu olsalar.
devamını gör...
maalesef özellikle ülkemizde imkansız olandır. hoş, düşünce ve politikada hatta bir çok diğer konuda toplum olarak başaramadığımız bir şeyi zaten futbolda becerememizde de şaşılacak bir yön yoktur. eninde sonunda verimsiz, çıkışsız ve giderek seviyesizliğe zorlanılan bir noktaya varır. (hadi bunu futbolda anlıyorum; ama benzer konumda insanlar olarak geleceğimiz, ülke, çocuklarımız, vicdanımız, insanlığımız söz konusuyken bile kör ve utanç verici bir fanatizmle görmezden gelip taratarlığa soyunan mahrem bölge kıllarının davranışında anlayamıyorum.)
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"futbol tartışması yapmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim