emekçi dost sevindirmeceli bir çapkınlık eylemi. erkekler bunu sadece güzel kızlarla yemeğe çıkınca yapar. ortam jurrasic park'sa, eskimiş 5 lira veriyoruz. kadının tipine protest bir tepki o.
devamını gör...
konyalı çiftçilerin her yıl hasat sonrası şenlikleri kapsamında ankara’da yerine getirdikleri bi adet.
önceleri garsona hasattan ürünler getirilirdi, şimdi dolar yerini aldı.
böylece çiftçiler geçmiş hasadın bereketini kutlayıp tanrıya şükrederken gelecek yıl için de planlarını tartışırlardı.
kaynak: çiftçilerin hasat gelirlerini pavyonda ezmesi üzerine (2011) sy. 220-223 doç.dr. feyzi sandalet
devamını gör...
belimden emaneti usulca gösteriyorum ceketimi düzeltmek ayağına. yüz göz olmadan çözüyoruz gızlar pervane param cebimde kaderimiz namlunun ucunda hayat risk almak demektir ateşliyoruz icabında.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"garsona 100 dolar ateşleyip masayla sürekli ilgilen demek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim