genelde sonu hüsranla biten birey davranışıdır.
çevresindekiler gazı verip kenara çekilirler, gaza gelen birey harekete geçer ve sonuca tek başına katlanır.
ünlü nasreddin hoca ve timur' un fil hikayesi buna örnektir.
devamını gör...
arkadaşları tarafından dolduruşa gelen kişinin durumudur.
devamını gör...
kendisini gaz pedalı olarak takdim edenlerin yaptığı eylem. hal böyle olunca da, bu gaz pedalının üzerine sürekli basarlar.
devamını gör...
bazı yazarların sürü psikolojisiyle yaptığı. olm çay alkol mü?
devamını gör...
çok heyecanlanmanın yaptığı bir etki.
devamını gör...
kalbi temiz insanlar olmadık gazlara gelebiliyorlar
devamını gör...
çok mutlu olduğumda ya da çok sinirlendiğimde yaptığım saçma davranışlar bütünü.
devamını gör...
etrafımdaki çoğu insan gazla çalışıyor. fazla aşinayım bu konuya maalesef.
devamını gör...
eski türk şarkılarını dinlerken meydana gelen hadise. küçük kardeşim falan olsa gidip döverdim şerefsizi. şarkıda at kişniyor lan verin kılıcımı.
devamını gör...
çok sık yaptığım bir hata. şöyle dönüp bakınca, hayatımın bir kısmını hep doğru bildiklerimi anlatarak, haksızlık gördüğüm her şeyi bağıra çağıra redderek harcamışım. böyle şeyler ancak insanın kendini paralamasına yarıyor ve zamanını yönetemiyor. en güzeli kim neyi nasıl istiyorsa öyle düşünsün, anlasın. bundan sonraki her el için pas diyorum.
devamını gör...
bak iyi bildiğim yerden geldi bu sefer. bir iki fotoğraf var elimde yaysam başıma iş açılır, ayrıca tadınız kaçar.

arayan bulur ne demek istediğimi. yetkimiz olmadan uzuv diseksiyonu yaptım 3 4 kadavraya. diz altı ve ön kol benden sorulur.

safi gazdır sebebi. çünkü kafam güzeldi*
devamını gör...
hayvan terli anam gaza gelmiyoruz.
devamını gör...
aşık olmadıklarıyla nişanlanan
dolandırıcı gözüyle baktıklarıyla evlilik planı yapan 35 yaşlı kız kurularının
'erkek' bulduklarında hissettikleri şey
yazık kimin kızıysa

(bkz: her piercing bir travma tedavisi olsun)
devamını gör...
bana bi sey soyle, ben herkesten once kosuyorumdur. cok cabuk gaza gelirim. ıhih.
neyse. gulduk eglendik. ben edebimle biraz oturdugum yerde oturucam.
devamını gör...
gaza gelmek mı naza gelmek mı bılemıyorum

...bundan yıllar oncekı esım ahmet murat han bana sey demıstı...(ona asıktım burada. ihıhih.)

demıstı kı
+ask nedır
-bılemıyorum
+gozlerın

sapsal sey. ıhihih.

*
devamını gör...
gaza gelip asıl haini alaşağı edeydiniz. neyse sapıktan kaçarsın, engellersin görmezsin hadi ona hasta dersin misal ama haysiyetsiz yalancı terbiye yoksunu üç yaş mensubu sürekli şikayet eden, dert anlatmak ayağına musallat olan, gerçek iğrenç yüzünü gösteren ve savunmasız zannedip pisleşen, ara bozmak için mesai harcayan daha saysam sığmaz buralara da böylesi mahlukatın da elini kolunu sallayarak gezmesine izin vermemeliydin. adil olmalısın. adil değilsin sen şu an. şu an adil hiçbir tarafını görmüyorum senin normal.
devamını gör...
aptalların işidir. hayatta çoğu şey prosedürel ilerler. formülüne uygun davranmadığın her olay, elbette istediğin gibi sonuçlanmayacaktır. gaza gel ya da depresyona gir. bu duygu durumlarından çıkamadığın sürece, seni kimse kurtaramayacak.
devamını gör...
tehlikeli bir durum.
niye şimdi böyle oldu gece gece dedirten hadise.
saçma sapan bir şekilde hayal kurup gaza geldim. hepsi anlamsız.
devamını gör...
en son jojo's tarzı sözlük yazarları başlığında dürtülerimi gıdıklayan durum.

aaa yok yok bir şey daha var, dün radikal bir karar alıp bir sözlük yazarı (başka sözlükten) arkadaşla buluştum.

bazen hayırlı işlere de vesile oluyor yani.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"gaza gelmek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim