birçok tarayıcı açık kaynak kodlu olduğu için chrome tabanlı tarayıcı üretiyor. haliyle aslında yeni bir tarayıcı buldum süper dediğimiz birçok tarayıcının tabanı chrome'a dayanır çalışma prensipleri de aynıdır. bu tarayıcı daha hızlı ulan gibi bir şey de pek mümkün değil, rami çok fazla kullanırsa tarayıcı hızlı çalışır temelde. küçük çaplı tasarımlar ve tricksler tarayıcı daha hızlı çalıştırabilir ama bunlar sunucu kaynaklı değildir. yani öyle ilahi bir el dokunuşu yok. mesela sayfanın son halindeki indexi bir ram belleğe kayıt edip, daha sonra aynı sayfada sadece yenileme yapıldığında ya da küçük bir değişiklik yapıldığında son indexin üzerine yazma yapılır, bu da koskoca sayfayı her seferinde sıfırdan rame yüklemekten kurtarır. bunun gibi tricksler var. elbette chrome'un hızlı çalışıyor vesaire olayı da çok ram kullanmasına dayalıdır.
devamını gör...
google tarafından ilk olarak 2 eylül 2008 tarihinde yayınlanan ücretsiz bir web tarayıcısıdır. ilk olarak microsoft windows için yayınlanan google chrome, ilerleyen tarihlerde mac os, ios, android ve linux platformları için de yayınlanmıştır. google chrome'un başarısı nedeniyle google, "chrome" markasını chromecast, chromebook, chromebit, chromebox ve chromebase gibi farklı ürünlerde de kullanmaktadır. günümüzde en çok kullanılan web tarayıcısıdır. fazla ram tüketmesinden dolayı benim deyimim ile ram hırsızıdır.
devamını gör...
kullanmayı bıraktığım bir platform. opera chrome'dan daha hızlı ve değiştirilebilir özellikleri ile daha göze hitap ediyor. tavsiye ederim.
devamını gör...
bu aralar logo değişimiyle gündemde olan tarayıcıdır.

süreyya hanımın muhteşem değişimi şeklinde bir değişim yapmışlar.
devamını gör...
operadaki gibi otomatik vpn açma özelliği gelse harika olur.
devamını gör...
çekirdek gibi bi bulaştın mı zor bırakıyorsun.

bir mozilla'cının itirafıdır.
devamını gör...
her formattan sonra ie üzerinden indirdiğim tarayıcı (hem de ilk indirdiğim yazılım, ardından da ekran kartı driverı vs).
devamını gör...
ubuntu'da google meet gibi görüntülü görüşme ortamlarında masaüstünüzü paylaşamıyorsanız (karşıya siyah bir ekran gidiyorsa) veya geforce now ile çok yüksek input lag yüzünden oyun oynamak imkansızsa şunu yapmak çözüm olabilir:

chrome://flags ---> webrtc pipewire support ---> enabled
devamını gör...
takıntılarımdan biridir. mümkünse ömrümün sonuna kadar kullanmayacağım tarayıcıdır. yaşasın firefox.
devamını gör...
cahil gördümü affetmeyen toksik browser.
zalımın oğlu hunharca ram emcüklüyor sonra millet 16 sekme actıgı bilgisayar için yavas falan diye bilgisayarı kötü gösteriyor.
toksik browser.
devamını gör...
chrome uygulamasında arka plana koyulacak resimler arasında hayvan sevgisi ile ilgili resim yok, mazlum savaş mağduru kadınlarla çocuklarla ilgili resim yok, nesli tükenen hayvanlarla ilgili yok! ya ne var? lgbt resimleri! resmen lgbt albümü yapmış adamlar. kim kime analdan çakarsa çaksın kendi hayatı ama neden burnumuza burnumuza sokuyorsunuz! lgbt ilişkiler insanların özel hayatıdır, bizi ne gerçekte ne sanalda ilgilendirmez. yeter artık yeter! cidden yeter! rezil algılarınızdan, beyin yıkamanızdan bıktık! milletin anüsünün bekçisi biz değil, kim ne yaparsa yapsın. ama o zaman nasıl beyin yıkayacaklar işte!
devamını gör...
operayı keşfettikten sonra uğramadığım adres.
devamını gör...
firefox'un getir götürünü yapar.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"google chrome" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim