aklıma geldikçe dinlediğim,şükriye tutkunun buğulu sesiyle level atlayan şarkı.
devamını gör...
bir küsmüşlüğün şarkısı.

ah bilsen şimdi nerdeyim? o bıraktığından bambaşka biri oldum uzun bir seferde ben. gücüm yetene kadar kaçıyorum her beşerden uzaklara...eskidendi ah gonca güllerim vardı; burcu burcu kokardı. ama işte rengi soldu sarardı sen sevip tutana kadar.

ah güneş burada da var... ta ki batana kadar ve beni olmayan ışığımın karanlığına terk edene kadar. gör ki artık fener söndü yanmıyor; bir yağmur ki akıyor göz pınarlarımdan dinmiyor.
devamını gör...
gücüm yetene kadar
devamını gör...
aklımda bir soru var. acaba bu şarkının sözleri bitmiş ama başka birisiyle başlamış bir ilişki sonrası mı yazılmıştır, yoksa bitmiş bir ilişki sonrası mı yazılmıştır.
devamını gör...
çoğu tribün bestesine ritim olmuş gerçekten göz dolduran bir parça
devamını gör...
çok güzel, dinlerken özellikle nakaratta insanın tüyleri diken diken oluyor. şimdiye kadar klibini hiç izlememişim onu fark ettim. parçayı seslendiren şükriye tutkun'u izlerken gülümsemekten kendimi alamadım. kafasını hiç düz de göremedim ya sağa ya sola yatık ama yatık.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"gücüm yetene kadar" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim