kadınların veya erkeklerin toplumun güzellik algılarına uyabilmek adına yaptığı yanlış şeylerin yazıldığı başlık.
ne zamana kadar sürdü bilemem fakat çin'li kadınların ayaklarının büyümemesi adına yaptığı/yapmak zorunda kaldığı işkenceden beter bir yöntem var.
yapıldığı dönemde küçük ayak bir gurur kaynağı olarak görülürdü ve bu nedenle çin'li kadınlar daha kız çocuğuyken ayak parmakları kırılır ve sıkı bir sargıyla sarılırdı.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
giydikleri ayakkabının adının da altın lotus olduğunu okudum.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
bir başka saçmalıktan söz edelim.
tayland'ta bir kabilede kadınlar ergenlik dönemine girdiğinden itibaren boyunlarınla halkalar taşımak zorunda kalıyorlardı. en uzun boyun rekorunu elinde taşıyan kabileymiş.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
bir başkası ise kadınların ince belli görünme çabasından kaynaklanan, sağlıksal sorunlara yol açan fazla dar korseler.
daha ince belli görünme yarışından kaynaklı korseler çok sıkılır, nefes almayı zorlaştırır ve sonucunda takan kişi bayılırmış.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
bu da abd de üretilen gamze aletiymiş.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
güncel olanı da var estetik ameliyat.
devamını gör...
doldur be meyhaneci
yanıyor içim
devamını gör...
hayır bir de olabilseniz bari o da yok qwshqwsh.
devamını gör...
rez
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"güzel olabilmek uğruna yapılmış saçmalıklar" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim