2009 yılında londra'da bir kitap fuarında, j. k. rowling ile yaptığım bir ayaküstü sohbet esnasında öğrendiğim gerçek.

aslında kitap fikri ilk oluştuğunda harry, hermony ve ron, voldemort'un şerrini yok ederler ve hogwarts kurtarılır. fakat hogwarts yönetim konseyi, dumbledore'un voldemort'a gizliden yardım edip okuyup üfleyerek asa ürettiğini belgeleriyle ortaya koyar. bu sebeple dumbledore okuldan atılır. gittiği yerlerde iş bulamaz ve hatta kariyer net'e "emekli büyücü okulu müdürü" diye ilan açar fakat yine de ismi herkesçe kötü anıldığından iş bulamaz. ondan sonra gel zaman git zaman yolu kırşehir'in tereke köyüne düşer. burada okuyup üfler, gözlerinden ifrit kusan mazlumlara muska yazar, koca arayanlara celp duası falan hazırlar, paraya para demez.

kitabın sonunda anlattığı kadarıyla severus snape yeni müdür olur. daha böyle birkaç detay daha söyledi de hatırlamıyorum. o ara uzaktan bir tane hatunla kesişiyordum. bu dediklerini duyunca kanım çekildi "hah hah! korkmayın bay mebus. biliyorum bunlar can sıkıcı mevzular, kitabımda da yer etmedim zaten, çocuklar ürkmesin diye." dedi.

kadının içinde meğer bir hp lovecraft varmış.
devamını gör...
haykırdığım başlık *
devamını gör...
(bkz: başlıktan yazarı tahmin etmek)
devamını gör...
başlık, "bitlis'li belkıs'ın aslında godric's hollow'lu albus olması" olarak değiştirilebilir.
devamını gör...
(bkz: hoca dumbledore efendi)
devamını gör...
kendisi en çok kısmet açma büyüleri ile bilinir.
devamını gör...
vasat internet haberciliği örneği bir başlıktır. başlık neydi ? başlık emek demekti. özet geç dedirten başlıklara takılıyorum. takılıyorum derken olumsuz manada.
devamını gör...
entryi başlığa yazsaydın tıklamadan okurduk.
devamını gör...
allah bildigi gibi yapsin o harry'i dedigim durum. zamaninda boyle bir halt yemeseydi, boyle baslik acilmasinin geregi duyulmayacakti.
devamını gör...
bayılıyorum böyle başlıklara. keyfim yerine geliyor. başlığı açan yazara teşekkürler.
devamını gör...
(bkz: engellenecek yazarlar veritabanı)
devamını gör...
yahu böyle yalan haberlere itibar etmeyiniz. bunlar voldemort ve şürekasının oyunlarıdır. rahmetli dumbledore hocamız hayatını büyücülük ilminin iyi niyetli ellerde sürdürülmesine adamıştı. rip be koca çınar.
devamını gör...
daha iyi gelir elde edeceği kesindir. hem nefesi de kuvvetliyse sayılır da. yiyeceğini içeceğini falan hep köylü halleder.
devamını gör...
dumbledore’nun niyeti bozduğunu gösterir o zaman. şimdi efendim cinci hocalar malum, hem para kazanıyorlar hem de milletin namusuna göz dikiyorlar. demek ki doğru yol bi yere kadar deyip şerefsiz olmaya karar vermiş.

sakallı değil mi hepisi aynı zaten. *

edit: başlığın uzunluğuna bak lan. tren gibi başlık yeminle.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"harry potter'ın sonunda dumbledore'un hogwarts'tan atılıp anadolu'nun bir köyünde cinci hoca olması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim