öyle filmler vardır ki hayatınızı bazı kişiler, olaylar ve kitaplar gibi değiştirir yahut alt üst eder. o filmden önce ve o filmden sonraki siz varsınızdır. böyle filmlerin adlarını hatta konularını yazıp dikkatinizi çeken noktalara temas ederseniz bize de ufuk açarsınız.
devamını gör...
ağır roman.

birçok kişi için vasat bir film olduğunu biliyorum, biliyorum bilmesine ama bu filmde çözülemeyen bir tat var, bir büyü var.

okan bayülgen, küçük iskender, sahneler, müzik, ne kadar izlersen izle gizem bırakması insanı çekiyor.

onlarca kez izlemişimdir, film bitse bile bitmiyor. o filmle yaşıyorum.
devamını gör...
karayip korsanları film serisi. abi kaptan jack sparrow izletiyor be. hele bide kaptan barbossa ile atışmaları falan çok eğlenceli .
devamını gör...
bu tanım çok uzun bir tanım olmayacak, tabi tanım anlayışınız çok kısa ise bilemeyeceğim.

muhtemelen daha evveldeki tanımlarımda da belirtmiş olabilirim, quentin tarantino'nun, rezervuar köpekleri isimli filmine gerçekten bayılmaktayım, her izlediğimde adeta zevk alıyorum. suç temalı filmleri sevmek arzusu değil bu, ama sayın tarantino bu filmdeki suç işleme örgüsünü öyle muazzam sıralıyor ki, etkilenmemek elimde değildi. yine daha evvelden buna değinmiş olabilirim ama filmde suç çetesinin bulunduğu ortam, konuştukları anda sesin adeta yankı yaparcasına sesli sesli size yansıması. karakterlerin içinde bulundukları durumu adeta bir belgeselmişçesine yansıtma hali, her bir detay mükemmel. film değil de sanki ciddi ciddi tarantino orada bir gizli kamera ile, suç çetesini iziiyor gibi, her şeyi açık açık görüyoruz. benim için rezervuar köpekleri böyle bir eser. umuyorum ki izleyenler abarttığımı düşünmüyorlardır.

bir diğer film, yerli bir film olacak bu defa. bunu daha izleyeli bir ay olmadı. yani yanlış değilsen olmadı. kaybedenler kulübü filmi, bu filmi de izlemek benim için çok güzel bir ayrıntı oldu, bir daha izlemek istediğim bir film(umarım bu kez sevgilimle izlerim). bu filmin de sevdiğim yanı, aslında filmin her iki ana karakterinin de radyo programını yapmaktan çokça haz alma durumlarını gayet doğal bir şekilde izleyebilmek, işte bu çok güzeldi. sonra ne bileyim, radyoyu dinleyen çeşitli insanların ruh halleri, bulundukları ortamlar. benim gibi radyo dinlemekten zevk alan insanlar için çok çok güzel bir film bu sebeple.

bu iki film dışında başka hangi filme "hasta oldum" diyebilirim diye düşünüyorum. aslında sevdiğim çokça film var, özellikle tarantino'nun filmlerini çok severim, ama mesela tarantino'nun diğer filmlerinde rezervuar köpekleri kadar bütünüyle etkilendiğim bir film olmadığı için başka bir film belirtmek istemedim kendisinden.

hah bir dakika, evet buldum. bu kez bollywood sinemasından, hatta burada da bir tanık yazmış olduğum "sevginin gücü" isimli film de hatası olduğum filmlerdendir. tv'de denk geldiğimde özellikle mutlaka izlerim, ama yukarıda demiştim, tanımı çok uzun tutmayacağım diye, bu sebeple sadece bu filme dair tanım nosunu aşağıya ekleyeceğim. merak duyanlar olursa o tanımdan bakabilirler.

ilgili tanım: #2845806

saygılarımla sayın değerli okur.
devamını gör...
bende yeri her zaman ayrı…

(bkz: the truman show)
devamını gör...
bir zamanlar anadolu'da
özellikle doktorun gecenin bir vakti yer gösterme sırasında söylediği "şairin dediği gibi gene yıllar geçecek ve geride benden bir iz kalmayacak. yorgun ruhumu karanlık ve soğuk kuşatacak."
devamını gör...
(bkz: the day after tomorrow)
(bkz: müslüm)
(bkz: eternal sunshine of the spotless mind)

bu filmleri yani her ay bir arkadaşım '' ya gel bunu izleyelim '' dese bıkmadan usanmadan izlerim yani.
devamını gör...
(bkz: the sixth sense)
devamını gör...
volver
sinir krizinin eşiğindeki kadınlar
carol
devamını gör...
50-100 tane falan sayabilirim.

bugünkü seçimim malpertuis olsun.
devamını gör...
the pianist,der untergang,saving private ryan,windtalkers,the platoon.
devamını gör...
(bkz: snowden)(bkz: 99 francs)(bkz: into the wild)(bkz: the tree of life)
devamını gör...
enemy at the gates
devamını gör...
o kadar film arasından seni seçtim pikaçu;
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
(bkz: better days) dram dram dram. insanı mahvediyor ama mahvolmak nasıl güzel.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"hastası olunan filmler" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim