dolarla tanışmamış ya da dolara hiç ihtiyacı olmamış insan.
devamını gör...
yabancı filmlerde denk gelirse ancak öyle. değilse rüyada da görülmüyor. en son hatırladığım yeşilimsi bir şeydi.
devamını gör...
dolarla işimiz yok . yabancı ülkeyi bırak kendi ülkemizi gezemiyoruz. kendi paramızı zor görüyoruz.
devamını gör...
bizim dolarla ne işimiz var maaşını dolarla mı alıyorsun diyen eski ekonomi bakanımızın sözünden çıkmayan.gitse bile her daim kalbinde yaşatacak kişi.
devamını gör...
100 dolar görse uçak yapar o derecedir.
devamını gör...
hiç yatırım yapacak kadar fazla param olmadı. ühüü
devamını gör...
(bkz: merkez bankasından daha çok doları olan insan)lardan biri olarak içinde bulunmadığım insan grubudur.

15 dolarlık bir dövizim var ayıptır söylemesi.
devamını gör...
komşunun bayramda verdiği 1 dolar'ı sayıyor muyuz?
devamını gör...
"f serisi 1 dolar"ım var,zor günler için.
kimoooo?
savcılıktan geliyoruz açın kapıyıııı...
devamını gör...
#690916
alalım yukardaki arkadaşı komşusu fetöcüymüş..
devamını gör...
bir dolara dokunmak ve nasıl bir his olduğunu anlamak için bursumu dolara çevirsem mi acaba diye düşünüyorum ama alır almaz bittiği için eyleme geçecek vaktim kalmıyor.
devamını gör...
2 tane 1 dolarım var. yıllar önce eski sevgilim uğur parası diye vermişti. uğursuzun doları bile fakir etti. gerçi şu an 2 dolarım var. mini bir servet değerinde.
devamını gör...
hatırlıyorum evet . eskiden biz lisedeyken bir dolar alma modası olmuştu. herkeste cüzdana konan prezervatif gibi dolar vardı. birde bu dolar değerli olduğu için burusmasin diye özenle saklanirdi. aldığımızda bir dolar beş dolar işte.
sonra bir kaç gün en fazla on gün sonra kesin sigara falan almak için onu bozdururduk. yine de kâr ederdik bak hatırlıyorum.

bir gün banka atm sırasına girdim. bu banklarin atmleri de değişik. iş bankasi çok para seçiyor. yapı kredi bankası çok para seçiyor. para yatırırken zor oluyor. kendi verdiği parayı almıyor hatta.
garanti bankası öyle değildi. daha atm ye varmadan elindeki parayı alıp koyuyor içeri.

ben de iş bankasında sıraya girdim. her zamanki gibi çok şanslı olduğum için sıra bana gelince bozuldu. ardımda bir genç vardı. sıra da bayağı kalabalık. kadın erkek dolu iki sıra. genç cüzdandan para çıkaracak abi bende deneyim diye. sen prezervatif çık düş yere. o da buruşmuş zaten belki bir iki yıldır duruyor orda. çocuk çok utandı çünkü ben dahil herkes bir kahkaha patlattı. çünkü insanlar gerilmisti zaten o ortamda bekle bekle. ama nasıl güldük. çocuk eğildi almaya çalıştı. o an , ben de dedim genç adam n'olacak normal.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"hayatında hiç dolar almamış insan" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim