ben.
devamını gör...
ben. cunku hilelisi var mod apk bedava.
devamını gör...
çözüm iptv. belli bir ücretle bütün platformlara erişim sağlayabilirsiniz.
not: bu enrty aracılığı ile güzel bir iptv satıcısı aradığımı duyurmak istiyorum. mümkünse dizi ve filmlerin altyazılı olması (ya da seçenek olarak seçebildiğimiz) önemli bir kriter. yardımcı olabilecekler dm.
devamını gör...
almadım, ne olacak? evde kablo tv'den başka bir şey yok çünkü bizim evde sürekli bir şeyler seyretmeye meraklı kimse yok.
devamını gör...
şahsımdır, arkadaşlar sağ olsun çok film izleyen biri olmadığım için izleyeceğim zaman onların üzerinden geçiniyorum
devamını gör...
ben de hiç almadım. eskiden daha fazla dizi ve film izliyordum. bir çok diziyi de indirip arşivliyordum. zamanla gereksiz olduğuna karar verdim ve tüm arşivi sildim.

şu an sanırım silmeye kıyamadığım bir kaç dizi dışında elimde hiç dizi yok.

lost, sherlock, house md. ilk aklıma gelenler. mentalisti de arada netten izliyorum. yeni dizileri hiç takip edesim yok çünkü ben ırkçıyım.

ırkçı ve faşist olduğum için ayrıca homofobik, yeni diziler beni açmıyor.
devamını gör...
aylık 150 liraya fazla diyorsan hocam.
senin vaziyet bamya, allâh yardımcın olsun.
devamını gör...
2016 17 gibi deneyim değiştiren bir olaydı, indirmesi zartı zurtu olmadan direk seçip izlemek, kendine özgü ve o dönem için baya orijinal yapımların olması vs. ama şimdi envai çeşit platform ve aynı kolaylıkta ve her ama her şeyi tek bir yerden izleyebilme imkanı sunan allengirli yöntemler varken netflix tamamen gereksiz.
devamını gör...
ilk geldiği zamanlarda almıştım ama sonrasında aşırı bir tembellik yarattığının farkına vardırm. eve geliyorsun sonrasında netflix sana ne sunuyorsa sende onu alıyorsun. adam dünyanın küçük bir ülkesinde yapılan filmi bile dublajlıyor. gel gelelim almadıysa tebrik ederim. daha kaliteli içerikler izlediğinin bulabildiğinin kanısındayım.
devamını gör...
ne gerek var. zaten her yapımda ya eşcinsellik ya gereksiz pornografik görüntülerle 7 den 70 ye milleti etkiliyorlar.
devamını gör...
almadım. (insanlığım tartışmalı mı yoksa şimdi.. :)
devamını gör...
el değmemiş sek erkekliğimi buna borçluyum
devamını gör...
i am here.

alanın da cinsel yönelimini sorgulayın. netflix dizisi izleyeceğinize açın gay pornosu izleyin.
devamını gör...
kendi dijital arşivim varken, yemişim netflixi.
arkadaşlarla ortak izlemekse dert, watchparty takılırım, mis gibi.
devamını gör...
netflix değil ama ilk çıktığında ucuzken amazon prime üyeliği almıştım. 1.5-2 yıl falan üye kaldım. sonra jeff bezos'a ve genel olarak milyarderlere kızmaya başladığım için üyeliğimi iptal ettim, hiç alışveriş de yapmıyorum.

zenginlerin getirmeye çalıştıkları yeni dünya düzenine ve film-müzik gibi pek çok şeyin abonelik usulüne dönmesine karşı olduğum için malum ortamlardan izliyorum filmi diziyi. eskiden cd yada kaset alınırdı. her ay para ödemek zorunda kalmadan istediğimiz zaman istediğimiz cihazda açıp izlerdik, dinlerdik. oyunlar da benzer şekilde. kapitalizm özellikle 2008 krizinden beri normal vatandaşın ümüğünü iyice sıkmaya başladı. zenginlerin daha da güçlenmesine izin vermemek lazım.

netflix zaten çok kalitesiz işler yapıyor. üyeliği olanlar yüzlerce çöpün arasında birkaç tane ortalama üstü yapıma anca denk geldiklerini söylüyorlar. ayrıca onlarca platform var artık. bir tane netflix üyeliğiniz olsa bile her yapıma erişemiyorsunuz. öyle olunca aylık tonla parayı sırf 3-4 film izlemek için harcamış oluyorsunuz. üstüne bir bakıyorsunuz, platform sevdiğiniz dizileri filmleri öylece kaldırıveriyorlar.

yani boş verin. rahatlık sağlıyor, "modern" görünüyor, herkes yapıyor diye git gide zenginlerin yarattığı kölelik sistemine daha da bağlanmayın. adamlar milleti 3 kuruş maaşa it gibi çalıştırıp sonra da beyinlerini uyuşturmak için her şeyi planlamışlar, tasarlamışlar, uyguluyorlar. !! geçersiz url !! kim bilir böylece insanları uyuşturup, beyinlerini programlayıp zenginlere ve yolsuz siyasetçilere karşı ayaklanmamızı bile engellemeyi amaçlamış olabilirler. türk milleti ve batılı toplumların haline baktığımda bu şüphe gayet mantıklı görünüyor.

mesela filmden sıkılıyorsunuz ve eliniz telefona gidiyor. sonra yapımcılar bunu düşünüp senaryolarını daha da aptalca hale getiriyor ve filmden sıkılıp önünüzde tv açıkken telefondan da bir şeylere bakma sıklığınız artıyor. eskiden zekice kurgulanmış senaryolarda jestlerine, mimiklerine dikkat ettiğimiz oyuncuları artık izlemiyoruz bile. sadece gürültü yapıyorlar, dikkatimizi dağıtsın diye açtığımız uyuşturucular oluyor. yeni nesil videolarda birşey anlatılırken altta ekranın yarısında ilgisiz oyun görüntüleri eklemelerinin sebebi de bu. insanlar bebeklikten itibaren aptallaştırılıyor. bir zamanlar tv'ye aptal kutusu denmesi biraz haksızlık kalıyor. çünkü şimdiki tv-akıllı telefon-tablet üçgenine asıl aptal kutusu.

abd'deki işten çıkarmaların yapay zekadan çok şirketlerin insanları çaresiz bırakıp az maaşa ikna edecekleri bir iş piyasası oluşturmak olduğu söyleniyor. finans sektöründe falan denenen yapay zeka modelleri beklenen kadar kar ve verimlilik sağlamıyor deniyor. gerekirse çekin fişi, gidip kitap okuyun. ama bunlara para vermeyin.
devamını gör...
tüm bet reklamlarını ezbere bilen insandır. hiç sevgilisi olmamış insan da olabilir zira bir ara sevgiliyle ortak netflix hesabı kullanma furyası vardı ve zorla erkeklere netflix aldırmışlardı. neyse hiç netflix almamış insanı bağrıma basabilirim de youtube premium almamış insan, işte o gerçekten incelenmeye değer biridir.
devamını gör...
hiç almadım, almayı da düşünmüyorum ve hiçbir eksiklik hissetmiyorum.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"hiç netflix almamış insan" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim