ben hepinizin aptal, hepinizin gerizekalı, hepinizin mal oldugunu dusunuyorum.
akıl yasınız 2 filan.

boylece hep pamuk gibiyim.
bende işe yarıyor;)
devamını gör...
yaşadıklarınız üzerine düşünmeyeceksiniz. kader 2 kısımdan oluşur: insanın müdahale edebildiği kadarı, tamamen tanrı'nın yönetiminde olan kısmı. tanrı'nın yönetiminde olan kısmı için uygun olan akışta kalmak ve olacakların hayrınıza olacağına kalben inanmaktır. buna binevi "tevekkül" veya "tam teslimiyette" denilebilir.

benim bireysel olarak uyguladığım bir düşünme sistemidir. herhangi bir olay kontrolüme kapalıysa ve kendi kendisine gelişiyorsa, bu tanrı'dan geliyordur.

"akışta kal, inan, itaat et ve sorgulama." basamaklarını benimsiyorum. şu ana kadar ne yaşadıysam hayrıma oldu.

yönetemediğiniz her şey iyi sonuçlanır. kötü görünende de hayır vardır. bakmak ve görmek arasındaki fark burada devreye girer.

ben yönetemediğim her şeyin gelişme ve hayatıma etki etme biçimine hayranım.
devamını gör...
hayat saçma sapan olaylar silsilesinden ibaret. en azından benim için böyle. mantıkla açıklayabileceğim en ufak bir şey yok. öyle tesadüfler denk geliyor ki başıma. anlatılmaz. anlaşılmaz.

dalga geçmek, umursamamak ve alkol. benden bu kadar.
devamını gör...
ondan kaçmaktır.
devamını gör...
baş ediyormuş gibi yapıyorum..
her gün her gün baş edemiyorum ben..
yöntemleri siz yazın ben de çayımı içerek okuyayım. hadi başlığa.
devamını gör...
başımıza gelen her şeyi "olabilir" mantığıyla karşılaşayabilirsek o zaman hayatla baş edebiliriz. bir nevi hayata karşı olgun bir tavır takınmak söylemek istediğim.
devamını gör...
gücümüzün kendimizle sınırlı olduğunu kavrayarak.
devamını gör...
sadeleştirmek. sadeleşmek.
her şeyi taşımaya çalışmamak, nefes alacak alan açmak. iyi gelmeyen, ilerletmeyen ve sadece alışkanlık olduğu için taşıdığın şeyleri bırakmak.
devamını gör...
kgg sistemini uygulayin, en aktif isleyen sistem.
koy gotune gitsin sistemi...
hayat dedigin zaten 70-75 yil en babasindan. en azindan yarisini gozunu acip kapayincaya kadar tukettin. geriye kaldi bi atimlik goz acip kapama daha. o yuzden cokta ciddiye alip, sanki hic olmeyecekmis gibi beklentilere girmeye, planlar yapmaya gerek yok.
bugunu yasa, bugunden keyif al. gerisi kgg.
devamını gör...
hayatla baş edilmez uyum sağlanır.
devamını gör...
kendi adıma bir süre ben de aradım yalan yok.. sonrasında mı..? valla bundan sonra o benle başetsin diye saldım..
(ikimiz de kimin kazandığını merak etmiyor, bildiğimizi okuyoruz işte.. ki doğrusu da buymuş sanki.)
devamını gör...
para harcıyorum.
gerekli/gereksiz harcıyorum.
başka türlü sıkıyor zaten.

öyle babadan dededen falan değil, çalışıyorum ve emeğimin karşılığını harcıyorum.
okuyunca fabrikatör çocuğu gibi olmuş evet.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"hayatla baş etme yöntemi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim