hieronymus bosch ve popo müziği
başlık "köyün küs itlerini bile barıştıran muhtar" tarafından 27.11.2025 10:49 tarihinde açılmıştır.
1.
bosch’un 1503 ve 1504 yılları arasında yaptığı bir tablo. bir triptik olan eser 1939’dan beri madrid’deki prado müzesi’nde bulunuyor.
bu ünlü tablonun sol panelinde, ademile havva ve harikulâde hayvanlar eşliğinde cennet tasvir edilir. orta panelde pek çok çıplak figür, eşsiz güzellikte meyveler ve kuşlarla birlikte dünyevi zevkler; sağ panelde ise günahkârların değişik biçimlerde cezalandırılışının gösterdiği cehennem resmedilmiştir.
oklahoma christian üniversitesi’nde müzik ve bilgi teknolojileri bölümü öğrencisi olan amelia hamrick’in bu kısa müzik parçasını kopyaladıktan ve kaydettikten sonra ün kazandı.
devamını gör...