#final yapan diziler

öne çıkanlar | diğer yorumlar

amazon'da yayinlanan fena olmayan bir dizi. netflix'teki dizi çöplüğünden sonra amazon'un dizileri ilaç gibi gelebilir. esas oğlanın evinin manzarasi harikadir.
edit: jenerik müziği de güzel bir şarkıdır.
devamını gör...
bir çırpıda 6 sezonunu da bitirdiğim ve bugüne kadar nasıl haberimin olmadığını anlayamadığım şaheser dizi. polisiye açlığımı adeta damardan enjekte ederek gidermiş oldum böylelikle. ayrıca müzikleri de bağımlılık yapıyor.

dizi gerçekten çok iyi. ne gereğinden fazla abartılı ne de basit. los angeles akşamlarının ışığıyla dizide çok güzel bir film noir havası da var. görüntü yönetmenliği zaten çok iyi. son olarak titus welliver'ın canlandırdığı hieronymus bosch öyle yaralı bir karakter ki gözlerinden o acıyı hissedebiliyorsunuz.

açılış jeneriği şöyle

devamını gör...
senarist kadrosu ve oyuncu-mekan seçimleriyle beni benden almış the wire sonrasında eli yüzü düzgün sayılı polisiye-dram örneklerinden biri.jeff bezos abimizin çaktırmadan 8 liramı hesabımdan almasına hiç kızamıyorum.
devamını gör...
of 7. sezon başlamış. karizmanın allahı harry bosch u çok özlemiştim...gelmiş geçmiş en iyi polisiyelerden. saf bir polisiye. keşke hafızamı sildirsem de baştan başlasam.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"bosch (dizi)" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim