az önce denk geldiğim bir şey, çok hoşuma gitti. londra da böyle bir uygulama varmış keşke türkiyede de olsa. otobüslerde yolculuğu okuyarak geçirmeniz için yazarların kısa hikayelerini barındıran ücretsiz otomat varmış. çok iyi değil mi ya. türkiye de olsa keşke dedim ama türkiye de olsa bizim insanımız kağıtlarını toparlayıp satar. yada ücretli yaparlar. böyle güzel şeyleri yabancı ülkelerin yapması beni üzüyor. bizde kendimizi bu şekilde geliştirsek keşke.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"hikaye otomatı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim