hilal kaplan yine bildiğiniz gibi. buradan

sabah gazetesi yazarı hilal kaplan, akp’li cumhurbaşkanı erdoğan’ın 300 odalı olduğu söylenen ‘yazlık saray’ını savundu. kaplan, “cumhuriyet tarihinin gördüğü en çalışkan cumhurbaşkanı, tartışmasız erdoğan’dır. senede bir haftadan fazla tatil yaptığı görülmedi. ve o “tatil”de de devlet işlerini takip etmeye ve yürütmeye devam ediyor” dedi.
devamını gör...
bunları gerçekten ciddiye alıp okuyan var mı?
devamını gör...
hayata hilal kaplan olarak gelmediğim için bir kez daha şükretmemi sağlamış yine.
çalışkan devlet adamı 5000 m2 alan olmazsa çalışamıyor mu?
bir hafta tatil yapacağım diye milyonların haftalarca çalışsa da sahip olamayacağı rakamları harcamak doğru mu?
51 hafta boş kalacak bir gayrimenkule bu kadar para harcamanın ekonominin hangi alanına girdiğini biliyor muyuz?
devamını gör...
bunlar kabataş yalancıları, süt beyaz deseler inanmam.balçiçek gitti bu kaldı.takip etmiyorum bunları.
devamını gör...
senede 1 hafta için 300 oda. açıklayacagım derken daha da sıvamak
devamını gör...
kaplan gibi kadınlar profesyoneldir. bugün rejim yanlısı olabilir, aldığı maaşa göre yazdıkları da o denli çirkinleşebilir. dün fetullah övgüsü yaparken ya da lgbt bireylere destek yürüyüşlerinde veya pkk için güzellemeler yaparken gördük, yarın tekrar cumhuriyet ilan edildiğinde bu kez bakarsınız başını bile açar, aslında en ilerici benim diye dolaşır çevremizde.. bunlar için hayat böyledir. onur, gurur, haysiyet, etik değerler vs hepsi yunan filozoflarının zırvasıdır ait oldukları çağda kalmış köhnemiş değerlerdir. öte yandan onlar için, pragmatizm, nepotizm, oportünizm, konformizmdir en yüce değerler. tek tanrı’ya inanırlar, o da en güçlü olan kimse o’dur. başörtüsü onlar için sadece konjonktürel bir aksesuardır. badem bıyık neyse başörtüsü de odur onlar için. özetle, bunların kadını erkeği farketmez yarın atatürkçü çizgide bir iktidar başa geldiğinde duracakları çizgi de ona göre şekillenecektir. dolayısıyla uyanık olmakta, milli hastalığımız olan unutkanlıktan kurtulmakta fayda var böylelerini teşhis ve terbiye etmek için.
devamını gör...
yalancılığı, pişkinliği, utanmazlığı meslek edinmiş bir gazeteci kılıklı tetikçi zırvası. sorsak çavuşesku kötü der, ülkesinde erdoğan ı göklere çıkartır.
devamını gör...
hahahah savunmaya bakar mısın? 1 haftadan fazla tatili yokmuş ee yani? bu ona devletin kasasından 670 milyon lira harcayıp en güzel yerden yazlık yapma hakkı mı veriyormuş?
bir bu mikrop kadından bir de nagehan alçı denen zevattan ölesiye tiksiniyorum.
devamını gör...
saray soytarıları parandeye devam ediyor.herşeyide suçsuz insanların katledildiği 15 temmuz a nasıl güzel bağlıyorlar. bu şahsa tek soru;
saray gelecekte halkın olurda, senin tasmanı kim tutar?
devamını gör...
(bkz: sokrates'in savunması) kadar feylesofikaldır.

ülkemizin önemli chequebook journalistlerinden, ingiliz arkaplanlı, elitist, highbrow "hilal kapwhan" ın profession'u budur. türkiye'de ana akım medya neferi, -hilal hanımın iyi bildiği lisan ile konuşmak gerekirse- bir miktarcık "unscrupulous" olmayı gerektirir.

devir "nefisle savaşmanın devri" olduğu üzere yozlaşmış siyaset üzerinden bireyler keklik gibi avlanıp mankurtlaştırılıyor. mr baikal'ın "artı onsekiz performansını" aracılığıyla moderate islamcıların değirmenine su taşımasını bu şekilde okumak mümkün. türkiyeye kurulan uluslararası software, avlanmışlar üzerinden ak partinin alternatiflerini oluşturmaya başlamışken "renkli devrim" (united states of anatolia) step by step, muhtemelen bol acılı!
devamını gör...
pelikancı hilalin pelikancı yayın organı sabahta yazdığı yazıdır. "ırmağının akışına ölürüm türkiyem"
devamını gör...
covid e karşı burnuna tereyağı sokan birinin savunmasidir. çapsızlığı bellidir.
devamını gör...
sedat peker ne diyor. maaşları onurlarından yüksek olan gazeteciler. işte bu durum en güzel örnek.
devamını gör...
belki krallar iyi adamdırlar da bunun gibi kralcılar işi bozuyor işte.
devamını gör...
(bkz: https://twitter.com/rterdog...)
devamını gör...
(bkz: yazdığı övgü başına ücret almak)
devamını gör...
lan adamlar gölü bile soymuşlar. utanmadan kum çalmışlar kuuuum! hâlâ nasıl savunabiliyorsun beyin yoksunu
devamını gör...
özgür demirtaş'tan yediği ayar sonrası mabadinin ustune oturmus pelikanci.

onume gelene pelikanci demis gibi olmayayim da bunlar ciddi ciddi pelikan bildirisini imzalayip kendi sonlarini getiren varlıklar. cidden.
devamını gör...
o kadar acınası durumdalar ki. yazlık saray yapılmasa "çevreyi düşündüler yapmadılar" diye savunacaktı, yapılıyor "15 temmuz" örneğini gösteriyor. bir olayın yapılıyor/yapılmıyor haberlerini her şekilde savunabilecek bahaneleri var, çünkü savunmak zorundalar, çünkü boğaz manzaralı yalıda oturmak önemli
devamını gör...
elde ettikleri gücü şatafatı kaybetmemek için her türlü saçmalığı yapmayı göze almış birinin açıklamalarıdır. benzer açıklamaları dün şenol güneş de yapmıştır. bende yıllık 3,5 milyon euro alsam benim de şirazem kayar böyle bi paradan olmamak için ben de çoğu akli melekemi yitiririm. 5 6 bin tl kadar bir maaş alıyorum işimizden olursak ne bok yeriz diye durduk yere bile tribe giriyoruz. bu insanların muhatap olduğu meblağlar neredeyse herkesin şirazesini kaydıracak derecede büyük meblağlar. kantarın topuzu öyle bir kaydı ki millet taban tabana açlıktan kırılanlar ve milyonlarla oynayanlar olarak ayrıştı.

bu devran dönecek.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"hilal kaplan'ın yazlık saray savunması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim