yıllar önce bir marka olarak kurguladığım isim. (bkz: içerik bulutu) gibi bir marka kurgulamaya çalışıyordum. yoğunluk nedeniyle unutuldu gitti. içerik alanında da hizmet vermeyi düşünüyordum. olmadı sözlük. yıllar önce çok iyi kurgulamıştım. ancak yapay zeka ortaya çıktı ve mertlik bozuldu... buna rağmen, (bkz: içerik pazarlaması) alanı günümüzde bile değerli. hatta daha değerli olacak. isim için ise marka tescile bile başvurmuştum. ancak sonucunu unuttum.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"içerik üretimi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim