öne çıkanlar | diğer yorumlar

marvel çizgi roman serisi civil war'a benzetilebilecek bir dc comics yayını. 2013-2016 yıllarında yayınlanmış bu çizgi roman serisi alternatif bir evrende geçiyor. bu evrende superman ailesinin ölümünden joker'i sorumlu tutuyor ve bu konuda aksiyon alıyor ve bir rejim kuruyor. justice league'in yarısı da superman'ı takip ediyorlar. kalan yarısı ise batman'in yanında yer alarak superman'a karşı çıkıyor. ve olaylar gelişiyor.

seri dilimize ''injustice: tanrılar aramızda'' şeklinde çevrildi ve çizgi düşler tarafından basıldı. serinin devamında geround zero, injustice 2 gibi kitaplar da var fakat ilk olarak 5 yıl şeklinde düzenlenmiş bu seriyi okumanızı tavsiye ediyorum. ondan sonra injustice 2'ye geçmeden önce geround zero'lar okunmalı. sonra da seriye devam edilmeli.

*bu öneri kendi fikrim değil, bizzat yayının kitap fuarı standındaki yetkili birinden dinledim.

şahsi fikrim kahraman birliklerinin ayrılmasını okumak hoşunuza gidiyorsa civil war'dan çok daha güzel bir hikayeye , kurguya ve olaylara sahip olduğu yönünde injustice'ın. hem superman'in delirirse neler yapabileceği hem batman'in ne kadar güçlü olabileceğini görürüz bu çizgi romanda. ve ayrılık sadece justice league içinde olmadığı için, diğer dc comics karakterlerini görmek de çizgi romanı ilginçleştirir ve güzelleştirir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"injustice: gods among us" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim